København - Odense

Tag toget fra København til Odense

Når du tager toget fra København til Odense, rejser du fra centrum til centrum. Rejsetiden, på under 1 time og 20 minutter betyder, at du hurtigt kan komme til Odense fra København, og du bestemmer selv, hvilken af vores mere end 50 daglige afgange, du vil rejse med. Vi har priser fra 69 kroner med DSB Orange.

  • Rejsetid ca. 1 time og 20 minutter med InterCityLyn
  • Priser med DSB Orange fra 69 kroner
  • Tag 2 børn under 12 år med på din billet
  • Vælg mellem mere end 50 daglige afgange
  • DSB 1’ – når du vil rejse ekstra komfortabelt

København – Odense på under 1 time og 20 minutter

Rejs direkte fra centrum til centrum af landets største byer på ca. 1 time og 20 minutter. Du stiger på toget på Københavns Hovedbanegård, og bliver sat af på Odense Station. Der er plads til både afslapning og arbejde i de bløde og brede sæder.

Får du brug for strøm i løbet af turen fra København til Odense, har vi strømstik i alle vores vogne. Dem er du mere end velkommen til at bruge. Så kan du bruge din mobiltelefon og computer på hele turen. Vi har også gratis internet, du kan surfe løs på.

Find din afgang

Rejs billigt med DSB Orange-billetter fra bare 69 kroner

Du kan spare mange penge, hvis du kan finde en DSB Orange-billet til Odense. Du kan nemlig få en billet til strækningen fra bare 69 kroner. Pengene du sparer, kan du eventuelt bruge på noget lækkert fra 7-Eleven på København H – som du er velkommen til at tage med i toget.

Det gør din tur fra København til Odense både hurtig og billig, når du rejser med os. Vi sørger samtidig for, at du ankommer lige midt i byen, hvor du nemt kan komme videre.

DSB Orange-billetter sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet.

Køb DSB Orange-billet

Tag 2 børn med på din billet

Det er billigt for hele familien at rejse med toget fra København til Odense. Du kan nemlig tage to børn under 12 år med på din egen Standard- eller Orange-billet. Er i to voksne, kan I selvfølgelig tage op til fire børn med på jeres billetter.

Børn i alderen 12-15 år rejser til nedsat pris. Det betyder, at en familietur til det odenseanske kan gøres på et yderst fornuftigt budget. Hvis I vil være sikker på at sidde sammen, anbefaler vi, at I køber en pladsbillet. Så kan I nyde den hyggelige tur sammen.

Større frihed med mere end 50 daglige afgange

Det er nemt at komme fra København til Odense, når du gerne vil. Vi har mere end 50 daglige afgange, så du kan vælge præcis den, der passer bedst i din kalender. Den korte rejsetid gør, at du eksempelvis kan komme til Odense på en hurtig dagstur, hvis du skal besøge familie og venner.

InterCity-toget tager dig fra København til Odense på under 1 time og 40 minutter. Lyntoget bringer dig frem på bare under 1 time og 20 minutter. Du kan altid købe en billet til din afgang op til 5 minutter før.

Få en ekstra komfortabel rejse på DSB 1’

Turen til Odense fra København klares nemt og hurtigt, mens du slapper af i vores bløde sæder. Hvis du gerne vil have yderligere god service og komfort, kan du booke en billet til DSB 1’. Her får du fri adgang til dagens aviser, vand, te og kaffe og meget mere.

Du får en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven på København H, hvis du viser din billet til DSB 1’. Vi serverer lækker morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt på rejsen i løbet af dagen. Du får også adgang til vores DSB 1’ Lounge på begge stationer.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.