København - Aalborg

Tag toget fra København til Aalborg

Rejs til Aalborg fra København for fra bare 110 kroner med en DSB Orange-billet. Turen tager lige under 4 timer og 20 minutter med vores InterCityLyn. Tiden kan du blandt andet bruge på vores gratis internet, uanset om den står på arbejde eller afslapning undervejs. Vælg mellem mere end 30 daglige afgange, så turen passer lige ind i din kalender.

  • Rejsetid ca. 4 timer og 20 minutter med InterCityLyn
  • DSB Orange-billetter fra 110 kroner
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Vælg mellem mere end 30 daglige afgange
  • Flere fordele og ekstra komfort med DSB 1’

København – Aalborg på under 4 timer og 20 minutter

Med toget kan du rejse fra København H til Aalborg Station på ca. 4 timer og 20 minutter. Vores InterCityLyn tager dig til det nordjyske på 4 timer og 20 minutter. Du bestemmer selv, om du vil bruge tiden i de behagelige sæder til afslapning eller arbejde – der er rig mulighed for begge.

På hele turen kan du benytte dig af det gratis internet. Vi har også strømstik, så du aldrig løber tør for strøm, mens du surfer.

Du må gerne tage mad og drikke med i toget. Snup eventuelt en forfriskning på 7-Eleven på København H, inden du sætter dig i toget.

Find din billet til Aalborg

Kom til Aalborg på en DSB Orange-billet fra bare 110 kroner

Du kan rejse fra København til Aalborg fra 110 kroner med DSB Orange, når du rejser med toget. Vi har Orange-billetter på flere afgange, så du kan spare mange penge på din tur.

Vores mange DSB Orange-billetter sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Så ved du allerede nu, hvornår du skal fra København til Aalborg, er det bare med at holde øje.

Der er mange penge at spare på billetten til Aalborg Station, som du kan bruge på andre fornøjelser.

Orange-billetter til Aalborg

Tag to børn under 12 år med på din billet

Du kan faktisk tage flere med på din billet, når du rejser med tog. En voksen kan tage to børn under 12 år med på sin egen billet. Det betyder, at turen fra København til Aalborg hurtigt bliver endnu billigere. Så kan du i stedet bruge pengene på noget lækker mad eller fornøjelser.

Det er også billigere for børn i alderen 12-15 år at rejse på strækningen. De får en Børnebillet til nedsat pris, og de kan selv tage et barn med på deres Børnebillet.

Køb pladsbilletter, hvis I vil være sikre på at sidde sammen.

Mere end 30 afgange giver dig friheden til at vælge

Det kan nogle gange være svært at få det hele til at passe. Derfor har vi mere end 30 daglige afgange på strækningen København – Aalborg. Det betyder, at du kan passe togturen ind i din kalender, så den passer med dit skema.

Køb en Standard-billet, så kan du frit vælge en togafgang på dagen, som din billet gælder til. Det gør din rejse endnu mere fleksibel og nem.

Turen med vores IC-Lyntog tager lige under 4 timer og 20 minutter, mens turen tager lidt længere med InterCity-togene – nemlig lige under 5 timer.

Få endnu mere ud af din rejse med DSB 1’

Få endnu mere ud af din rejse til Aalborg og ekstra service. Du kan bruge din billet til DSB 1’ til en hvilken som helst afgang den pågældende dag. Hent en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven, inden turen – bare vis din billet.

Slap af i vores DSB 1’ Lounge på København H, inden du hopper på toget mod Aalborg. Her kan du bl.a. frit benytte mødelokaler til 6 og 12 personer.

Vi serverer morgenmad indtil kl. 10 og lidt sødt til turen i løbet af dagen. Der er også gratis kaffe, te og kildevand samt dagens aviser.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.