København - Skanderborg

Tag toget fra København til Skanderborg

Når du rejser med lyntoget, tager lige under 2 timer og 40 minutter, før du står på Skanderborg Station. Rejs på strækningen for fra bare 95 kroner, hvis du køber en af de eftertragtede Orange-billetter. Børn under 12 år rejser gratis i selskab med en voksen.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 40 minutter med InterCityLyn
  • Rejs med DSB Orange for fra bare 95 kroner
  • Tag to børn gratis med på din billet
  • Vi har altid mere end 30 afgange – hver dag
  • DSB 1’ – ekstra fordele før, under og efter togturen

Rejs fra København til Skanderborg på lige under 2 timer og 40 minutter

Land på Skanderborg Station på lige under 2 timer og 40 minutter, når du rejser med lyntoget. Tager du InterCity-toget fra København H, er du fremme på ca. 3 timer.

Tag kaffe, te eller vand med på turen fra 7-Eleven. Du er også mere end velkommen til at tage en lækker snack med i toget.

Skal du arbejde i toget? Vi har gjort det nemt med gratis internet og strømstik ved alle sæder. Så kan du nemt klare arbejdet, mens vi bringer dig til Skanderborg. Du kan selvfølgelig også bare slappe af i de bløde sæder.

Se alle afgange

Rejse med DSB Orange for fra bare 95 kroner

Kom til Skanderborg for fra bare 95 kroner. Det er nemlig prisen for en Orange-billet på strækningen København – Skanderborg. Så kan du i stedet bruge pengene på noget andet.

Du skal dog ikke vente alt for længe med at købe din ekstra billige togbillet. De er nemlig meget eftertragtede, så det er med at være hurtig ude, når du kender din rejsedato.

Vi sætter typisk vores DSB Orange-billetter til salg 2 måneder før rejsedatoen. Du kan finde billetterne på alle vores strækninger, så du også kan komme ekstra billigt afsted.

Find din Orange-billet

Tag to børn gratis med på din billet

Når du rejser på strækningen på en billet, kan du gratis tage to børn under 12 år med. Skal du rejse med tre børn under 12 år, kan du købe en Børnebillet til det tredje barn.

Børn i alderen 12-15 år rejser på en Børnebillet, som er en nedsat billet. Når børn rejser på en Børnebillet, kan de også tage et barn under 12 år gratis med på turen.

Det betyder, at der er mange penge at spare, når du skal have familien med på turen til Skanderborg. Husk pladsbilletterne, så I kan sidde sammen.

Mere end 30 afgange dagligt

Vi har gjort det nemt at rejse på strækningen København – Skanderborg. Når du rejser med toget, har du nemlig mere end 30 daglige afgange at vælge mellem.

På den måde kan du altid finde en afgang, som passer lige ind i dine planer. Rejser du på en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle togafgangene den pågældende dag.

Det er fleksibelt med de mange daglige afgange, og du får samtidig en nem og behagelig tur. Vi sørger for, at du kommer godt og sikkert frem til Skanderborg, mens du slapper af i de bløde sæder.

DSB 1’ – ekstra fordele før, under og efter togturen

Vores DSB 1’ Lounge på København H står klar med gratis mødelokaler, arbejdsstationer, diverse forfriskninger, aviser og meget andet. Her kan du slappe af og arbejde inden togturen.

Få kaffe, inden du stiger på toget med DSB 1’. Du kan tage en gratis kop kaffe, te eller kildevand med dig fra 7-Eleven – bare vis din billet. Du kan også vælge at tage den på Skanderborg Station.

På selve togturen har du fri adgang til kildevand, kaffe og te samt dagens aviser. Du får også lækker morgenmad indtil kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt på rejsen til dig.