Aarhus - Odense

Tag toget fra Aarhus til Odense

På under 1 time og 40 minutter kan du rejse fra Aarhus til Odense med toget. En DSB Orange-billet koster fra bare 68 kroner, så der er også mange penge at spare på turen. På alle vores mere end 30 afgange kan du tage to børn under 12 år med på din billet. Det er nemt, hurtigt og simpelt.

  • Rejsetid ca. 1 time og 40 minutter
  • Aarhus – Odense fra 68 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • Ekstra service og adgang til lounge med DSB 1’

Fra Aarhus til Odense på under 1 time og 40 minutter

Det er både nemt og hurtigt at komme til Odense, når du rejser fra Aarhus. Det tager under 1 time og 40 med både InterCity og InterCityLyn. Du kommer altså hurtigt frem til den fynske storby, når du rejser med toget.

Der er plads til både arbejde og afslapning på turen. Du kan nemt logge dig på vores trådløse wi-fi i toget, så du kan surfe løs.

Får du brug for strøm undervejs, har vi strømstik ved alle sæder. Du behøver med andre ord aldrig være bange for at løbe tør for strøm.

Find alle afgange her

Rejs til Odense for bare 68 kroner med DSB Orange

Det koster dig ikke mange penge at tage turen til Odense, når du rejser på en DSB Orange-billet. Du kan nemlig finde en Orange-billet til en fra-pris på 68 kroner.

Vi sætter vores billige billetter til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Ved du allerede, hvornår du skal fra Aarhus til Odense, er det bare med at holde øje. Så kan du måske finde en af de billige og eftertragtede billetter.

Pengene kan du i stedet bruge på eksempelvis kaffe eller noget andet lækkert i 7-Eleven på Aarhus H eller Odense Station.

Køb DSB Orange-billet

Tag to børn med på din billet

Når du rejser på en Standard-billet, kan du tage to børn under 12 år gratis med. Der er altså mange penge at spare for en familie, der skal til Odense.

Børn i alderen 12-15 år får rabat på deres billet. De rejser på en Børnebillet, og de kan tage et barn under 12 år gratis med på billetten.

Det kan være en god ide at booke pladsbilletter til alle, så I kan være sikker på at sidde sammen under hele turen.

Frit valg mellem mere end 30 afgange

Du kan være ekstra fleksibel, når du vælger at rejse med toget. Vi har nemlig mere end 30 daglige afgange, som du frit kan vælge mellem med en Standard-billet. Du er altså ikke tvunget til at benytte dig af en specifik afgang.

De mange afgange gør det eksempelvis nemt at tage på en spontan tur til Odense. Det er også nemt at planlægge en kommende tur, så den passer lige ind i kalenderen.

Togene kører morgen, middag og aften, så du hurtigt og nemt kan komme fra Aarhus til Odense, når det passer dig.

DSB 1’ - ekstra service og adgang til lounge

Stig ombord på toget, og slap af med en dampende varm kop kaffe under togturen. Du får kaffe, te og vand samt dagens aviser, når du rejser på DSB 1’.

Du kan også få gratis kaffe, te og vand i 7-Eleven på Aarhus H, som du nyde, mens du venter på dit tog. Vi serverer morgenmad indtil kl. 10 og lidt sødt senere på dagen under turen.

Du får adgang til vores DSB 1’ Lounge i både Aarhus og Odense. Her kan du booke mødelokaler og slappe af med dagens aviser. Der er også kaffe, te, vand og chokolade.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.