DSB app. En del af rejsen

Billetter, kort og trafikinformation

Fremtidens billetautomat

For at gøre det hele nemmere for dig, har vi samlet flere vigtige funktioner i DSB app. Så har du nemlig alt, hvad du behøver lige ved hånden, når du rejser med tog.

På denne side kan du se, hvilke produkter du kan finde i DSB app, guides til køb af produkter, læse mere om sikker betaling med MobilePay samt få kontakt til vores serviceteam, som gerne hjælper større grupper med undervisning i brugen af vores digitale salgskanaler. 

Det kan du i DSB app

Derudover får du trafikinformation, når du behøver den.

Et par hurtige guides du kan printe

Sådan bruger du DSB app

DSB app er logisk opbygget og ganske nem at benytte. Download app’en og prøv dig frem, det er faktisk ligetil. 

Med DSB app har du dit eget billetkontor lige ved hånden. I playlisten på YouTube kan du se film om appens mange fordele. 

DSB app how-to-videoer på YouTube

MobilePay - den sikre løsning

MobilePay er danskernes foretrukne løsning til betaling med mobilen. Det er da også en sikker løsning og med en integreret løsningi DSB app, bliver det næppe hurtigere.

Læs mere om MobilePay 

Spørgsmål og svar

 • 3-D Secure er et ekstra sikkerhedslag, der giver dig større sikkerhed, når du handler online med Visa eller MasterCard.

  Du skal derfor være tilmeldt MasterCard SecureCode eller Verified by Visa for at kunne handle med Visa eller MasterCard i DSB app, på dsb.dk og i DOT Mobilbilletter app.

  Dankort uden Visa
  Har du et Dankort uden Visa, kan du fra slutningen af januar 2018 ikke længere benytte det til at betale i DOT Mobil Pendlerkort app eller i DSB app. I DSB app kan du dog stadig benytte Dankort uden Visa, når du betaler med MobilePay.

  Tilmeld betalingskortet
  Tilmeld dit betalingskort til 3-D Secure. Ved tilmeldingen knytter du vha. NemID dit telefonnummer sammen med dit betalingskort. Du modtager en engangskode på SMS fra Nets ved tilmelding. Tilmeldingen foregår i en browser, der afhænger af din bank.

  Når dit betalingskort er tilmeldt 3-D Secure, kan du handle i DSB app, på dsb.dk og i DOT Mobilbilletter app. Du modtager automatisk en engangskode på SMS ved hvert køb, som skal indtastes, før købet kan gennemføres. Det er kun muligt at handle i DSB app, på dsb.dk og i DOT Mobilbilletter app med MasterCard og Visa, hvis kortet er tilmeldt 3-D Secure.

  Læs mere om 3-D Secure

 • Fra 1. april skal din iphone have iOS 10 eller højere og din Androidtelefon Android version 6.0 eller højere for at kunne bruge DSB app til køb af kort og billetter.

  DSB forbeholder sig ret til at ophøre med at understøtte ældre styresystemer. Ved ophør vil vi varsle pr. mail senest en måned før ikrafttræden. Varslingen vil ske til den mailadresse, der står i appens profil.

  Vi anbefaler du altid vælger det nyeste operativsystem for at få den bedste oplevelse af DSB app.

  Bruger du iOS 9 eller Android version under 6.0, vil du efter 1. april 2019 ikke kunne købe nye kort og billetter, klippe på 10-turskort eller forny Pendlerkort, ligesom Ungdomskort ikke vil kunne leveres.

  Har du ikke mulighed for at opdatere din telefon med et af de understøttede operativsystemer, kan du overføre kort til en anden telefon. Læs mere om hvordan i appens Handelsbetingelser under Leveringsbetingelser.

 • Der er en ikke-refunderbar periode på 8 dage med undtagelse af mobilpendlerkort over Storebælt. Det vil sige, at der refunderes den resterende periode fratrukket 8 dage, hvis du ønsker kortet refunderet inden endt gyldighed.

  Ønsker du at få refunderet et Pendlerkort i app eller på rejsekort, som endnu ikke er taget i brug, kan du få dette refunderet uden noget af beløbet fratrækkes. Bemærk, ved refundering af ikke-ibrugtagne Pendlerkort, hvor første gyldighedsdag er overskredet, frafalder den ikke-refunderbare periode, og der vil således blive fratrukket et beløb svarende til 8 dage fra den ubrugte gyldighedsperiode.

  Refusion af pendlerkort i app kan du gøre direkte fra app’en. Refusion af pendlerkort på rejsekort kan du gøre på selvbetjeningen på rejsekort.dk.