København - Ringsted

Tag toget fra København til Ringsted

Med en rejsetid på lige under 40 minutter med InterCity-toget er det nemt at komme fra København til Ringsted.

  • Rejsetid ca. 40 minutter
  • Som voksen kan du tage 2 børn med på din billet
  • Altid mere end 50 daglige afgange
  • Få endnu mere ud af rejsen med DSB 1’

Rejsetid på lige under 40 minutter fra København til Ringsted

Vælger du InterCity-toget, står du på Ringsted Station efter ca. 40 minutter. Længere tid tager det nemlig ikke med toget. Turen fra København H tager under 50 minutter med Regionaltoget.

Som altid sørger vi for, at der er gratis internet og strømstik i vores tog, så du både kan arbejde og surfe løs, mens du rejser med os. Det er helt op til dig, hvad du bruger rejsetiden på.

Du er også mere end velkommen til at tage både mad og drikke med på turen. Snup evt. en varm kop kaffe fra 7-Eleven, mens du venter på dit tog.

Find afgang her

Tag to børn med på din Standard-billet

Du kan helt gratis tage to børn under 12 år med på en almindelig Standard-billet. På den måde bliver det hurtigt en billig tur, hvis du skal have hele familien med.

Børn mellem 12-15 år rejser på en særlig nedsat billet – en Børnebillet. Børnene kan også tage et barn under 12 år med på strækningen, når de rejser på denne type billet.

Det kan ofte være en god ide med pladsbilletter til alle på strækningen. Ellers kan I risikere at skulle sidde spredt i toget.

Altid mere end 50 daglige afgange

Der er mere end 50 afgange mellem København og Ringsted hver eneste dag, når du rejser med toget. Det gør det yderst nemt og fleksibelt, når du skal finde en afgang, der passer ind i dit skema.

Det er som regel en god ide at købe en Standard-billet til din rejse. Med den kan du nemlig frit vælge mellem alle afgangene den pågældende dag. Så slipper du for at stresse for at nå en bestemt afgang.

Vi skal nok sørge for alt det praktiske undervejs, så du trygt kan læne dig tilbage i sædet og nyde turen.

Få endnu mere ud af rejsen med DSB 1’

Vi har lavet DSB 1’, så du kan få endnu mere ud af din rejse fra København til Ringsted. Mens du venter på toget til Ringsted, kan du tage en gratis kildevand, kaffe eller te fra 7-Eleven.

På København H har du adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her kan du frit booke mødelokaler til 6 eller 12 personer, arbejde ved vores arbejdsstationer, nyde forfriskninger og meget mere.

På turen har du fri adgang til kaffe, te og kildevand samt dagens aviser. Der er morgenmad frem til kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt på rejsen til dig. Dette gælder dog ikke i Regionaltoget.