København - Sønderborg

Tag toget fra København til Sønderborg

Kom nemt og hurtigt fra København til Sønderborg med toget. Du kan købe Orange-billetter for bare 109 kroner til strækningen. Vælger du lyntoget, er du i Sønderborg på lige under 3 timer og 30 minutter.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 30 minutter
  • Book Orange-billetter til 109 kroner
  • Adgang til mødelokaler og forfriskninger med DSB 1’

Kom nemt og hurtigt fra København til Sønderborg

Skal du rejse på strækningen København – Sønderborg, kommer du hurtigt frem med toget. Stiger du på lyntoget i København, ankommer du på Sønderborg Station efter ca. 3 timer og 30 minutter.

På alle afgangene er der rig mulighed for enten at arbejde eller slappe af. Du har fri adgang til wi-fi, og vi har placeret strømstik ved alle sæder i vognene.

Gør rejsen endnu mere behagelig med en varm kop kaffe fra 7-Eleven på København H.

Find afgang her

Book Orange-billetter til 109 kroner

Uanset hvilken afgang du vælger, kan du booke billige DSB Orange-billetter. Med sådan en kan du komme til Sønderborg for bare 109 kroner. Så kan du i stedet bruge pengene på eksempelvis noget lækkert til turen.

Vi sætter vores billige billetter til salg 2 måneder for rejsedatoen. De er eftertragtede, så det er en god ide at holde øje med dem, hvis du allerede nu ved, at du skal rejse på strækningen.

Du finder vores billige Orange-billetter, samtidig med at du søger på afgangene. Det er nemt at se, hvilke afgange, der stadig er Orange-billetter til.

Book Orange-billetter

Børn med på rejsen

Det er ikke kun med Orange-billetterne, at der er mange penge at spare på din tur. Skal du have børnene med, kan det gøres for helt ned til 0 kroner.

Du kan tage to børn under 12 år med på din egen billet. Er de mellem 12-15 år, rejser de til nedsat pris på en Børnebillet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan også tage et barn under 12 år gratis med.

Husk at bestille pladsbilletter. Så kan I sidde sammen under hele turen til Sønderborg.

Adgang til mødelokaler og forfriskninger med DSB 1’

På DSB 1’ får du fri adgang til et udvalg af dagens aviser, flere varianter af kildevand, te og kaffe. Rejser du før kl. 10, serverer vi en lækker morgenmad for dig. Stiger du på toget senere, får du lidt sødt til rejsen.

Få dig en dampende varm kop kaffe eller te i 7-Eleven på København H. Det er gratis, og du kan også vælge en kildevand.

I vores DSB 1’ Lounge i København kan du slappe af og nyde et bredt udvalg af forfriskninger. Du kan også gratis booke mødelokaler i 3 timer, hvis du har behov for det.