København - Randers

Tag toget fra København til Randers

Kom til Randers for bare 102 kroner, når du rejser Orange på vores mere end 30 daglige afgange. Når du stiger på lyntoget på København H, tager lige under 3 timer og 35 minutter, før du står i Randers. En voksen kan tage to børn under 12 år gratis med på sin billet.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 30 minutter med InterCityLyn
  • Tag toget med en Orange-billet fra bare 102 kroner
  • En voksen kan tage to børn under 12 år gratis med på sin billet
  • Fleksibel planlægning med mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ – få forfriskninger og adgang til lounge i København

Rejsetid på lige under 3 timer og 35 minutter med lyntoget

Kom til Randers Station på lige under 3 timer og 35 minutter, når du hopper på lyntoget. Tager du InterCity-toget fra København H, ankommer du efter ca. 4 timer.

Uanset om du skal arbejde eller slappe af på turen, sørger vi for, at du kan det hele. Du har fri adgang til wi-fi, og du kan sætte computeren og mobilen til strømstikkene – som du finder ved alle sæder.

Hvis du er lidt lækkersulten, eller bare har lyst til en god kop kaffe, kan du lægge vejen forbi 7-Eleven. Du må også gerne tage mad og drikke med i toget.

Find din afgang her

Tag toget med en Orange-billet fra bare 102 kroner

Kom til Randers for fra bare 102 kroner, når du tager toget. Du kan købe vores billige DSB Orange-billetter til de fleste afgange, men det er med at være i god tid, da de er yderst populære.

Så ved du allerede nu, at du skal fra København til Randers, er det bare med at holde øje. Vi sætter billetterne til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Du kan altid se de billigste billetter ud for afgangen i vores netbutik og i DSB app.

Så kan du i stedet bruge pengene på noget lækkert til turen eller noget hyggeligt i Randers.

Book din Orange-billet

En voksen kan tage to børn under 12 år gratis med på sin billet

Som voksen kan du gratis tage to børn under 12 år med på din egen billet, når du rejser med toget. Det betyder, at der er en del penge at spare. Skal du have et tredje barn med, kan du købe en Børnebillet.

Der gælder specielt nedsatte priser for børn i alderen 12-15 år. De rejser nemlig også på en Børnebillet, så de får en billigere tur. Alle børn, med en Børnebillet, kan gratis tage et barn under 12 år med på rejsen.

Hvis I vil være sikker på at sidde sammen, er det en god ide at booke pladsbilletter.

Fleksibel planlægning med mere end 30 daglige afgange

Der kører toge mellem København – Randers morgen, middag og aften. Det betyder, at du altid kan finde en afgang, der passer ind i din kalender. Det gør din planlægning meget mere fleksibel.

Du kan også nemt tage en anden afgang, hvis du skulle misse den oprindelige. Rejser du på en Standard-billet kan du nemlig hoppe på alle tog den pågældende dag. Så slipper du for at planlægge efter en specifik afgang, da der er mere end 30 daglige afgange.

Det gør det nemt at lave en rejseplan – som du også kan ændre i, hvis det bliver nødvendigt.

DSB 1’ – få forfriskninger og adgang til lounge i København

I København kan du bruge vores DSB 1’ Lounge, hvis du har billet til DSB 1’. I loungen har du fri adgang til diverse forfriskninger som kaffe og chokolade samt arbejdspladser. Har du brug for at holde møder, inden du stiger på toget, kan du gratis booke mødelokaler i op til 3 timer.

Under rejsen serverer vi en lækker morgenmad indtil kl. 10, og du kan frit vælge mellem kaffe, te og kildevand, indtil vi ankommer på Randers Station.

Du kan også gratis snuppe en kop kaffe, te eller kildevand fra 7-Eleven. Du skal bare vise din billet.