København - Frederikshavn

Tag toget fra København til Frederikshavn

Køb Orange-billetter til bare 126 kroner, når du skal med toget til Frederikshavn. Der er også mange penge at spare med vores gode børnerabatter. Du får flere daglige afgange at vælge mellem, og det tager lige under 5 timer og 35 minutter med lyntoget.

  • Rejsetid ca. 5 timer og 35 minutter med InterCityLyn
  • Køb Orange-billetter til bare 126 kroner
  • Voksne kan tage 2 børn gratis med på sin billet
  • Vælg mellem flere daglige afgange
  • Ekstra komfort og flere fordele med DSB 1’

Fra København til Frederikshavn på lige under 5 timer og 35 minutter

Når du rejser med toget, er det ikke kun nemt, det er også hurtigt. Tager du lyntoget, er du nemlig fremme på Frederikshavn Station på lige under 5 timer og 35 minutter.

Vi har gratis internet og strømstik i toget, så du kan arbejde. Du er naturligvis også velkommen til at bruge dem, selvom du ikke skal arbejde.

Du kan tage en kop kaffe eller snack med fra 7-Eleven på København H. Så bliver turen nemt ekstra god og hyggelig.

Find din afgang her

Køb Orange-billetter fra bare 126 kroner

Du kan komme fra København til Frederikshavn for fra bare 126 kroner. Det er nemlig, hvad vores DSB Orange-billetter koster. Der er altså mange penge at spare på turen til det nordjyske.

Hvis du gerne vil have en af de ekstra billige billetter, skal du begynde at kigge ca. 2 måneder før rejsedatoen. Det er nemlig her, vi sætter dem til salg.

Billetterne er meget eftertragtede. Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for, at ud får en. Så kan du bruge pengene på noget sjovere.

Under alle omstændigheder sørger vi for, at du får en god tur.

Få din Orange-billet

Voksne kan tage 2 børn gratis med på sin billet

Skal du som voksen have børn under 12 år med på turen til Frederikshavn, kan du helt gratis tage to med på din egen billet. På den måde er der hurtigt en stor besparelse, når du rejser med toget.

Er børnene mellem 12 til 15 år, rejser de på en Børnebillet – en ekstra nedsat billet. Når de rejser på sådan en billet, kan de selv tage et barn under 12 år gratis med.

Det er ofte en god ide at købe pladsbilletter, når du har børnene med. Så kan I nemlig sidde sammen under hele togturen.

Vælg mellem flere daglige afgange

Rejser du på en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgangene den pågældende dag, din billet er gyldig til. Det betyder, at du helt fjerner stress og bekymringer.

Når du ikke den afgang, du havde regnet med, kan du bare tage den næste. Det gør det dejligt nemt og fleksibelt at rejse fra København til Frederikshavn.

Det bliver også nemt at planlægge din tur, så den passer ind i dit skema. Vi har nemlig afgange det meste af dagen, så du kan komme sikkert og godt til Nordjylland.

Ekstra komfort og flere fordele med DSB 1’

Slap af i vores DSB 1’ Lounge, inden du skal med toget. Her kan du også klare dagens møder, arbejde ved arbejdsstationerne og meget andet. Vi sørger for kildevand, kaffe, te og chokolade, så du hverken sulter eller tørster.

Under turen serverer vi en lækker morgenmad frem til kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til rejsen. Du har fri adgang til kaffe, te, vand og dagens aviser på hele turen.

Når du er ankommet til Frederikshavn, kan du tage en gratis vand, te eller kaffe i 7-Eleven. Du skal bare vise din billet ved skranken.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.