Vejle - Odense

Tag toget fra Vejle til Odense

Der er flere fordele, når du rejser med toget. Det tager lige under 1 time for lyntoget at tilbagelægge strækningen Vejle – Odense, og vi har flere Orange-billetter fra bare 43 kroner. Vi kører hele dagen, og du kan vælge mellem mere end 30 daglige afgange.

  • Rejsetid ca. 50 minutter med InterCityLyn
  • DSB Orange-billetter fra 43 kroner
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Vores mere end 30 daglige afgange gør din rejse fleksibel
  • Nyd forfriskninger på turen med DSB 1’

Tag toget fra Vejle til Odense på lige under 1 time

Du kommer til Odense Station på under 1 time med alle vores afgange fra Vejle. Lyntoget fragter dig til Fyn på lige under 50 minutter, mens du er fremme på lige under en 1 time med InterCity-toget.

Vi har gjort det nemt både at arbejde og slappe af i toget. Du kan nemlig frit bruge det gratis internet samt lade din mobil og computer op i strømstikkene ved alle sæder.

På togturen er du mere end velkommen til at tage eksempelvis en kop kaffe eller snack med fra 7-Eleven på Vejle Station.

Find din afgang

DSB Orange-billetter fra bare 43 kroner

Vi har flere DSB Orange-billetter til afgangene mellem Vejle og Odense. På den måde kan du nemt få en billig billet, når du skal til den fynske hovedstad. Vores Orange-billetter til strækningen kan du få for fra bare 43 kroner.

Du kan finde billetterne 2 måneder før det aktuelle rejsetidspunkt. Det er dog med at være hurtigt ude, da de er meget populære.

Det kan godt betale sig at holde øje, hvis du allerede ved, at du skal rejse på strækningen. Så kan du også spare penge på din togbillet.

Køb DSB Orange-billet

To børn rejser kvit og frit sammen med en betalende voksen

Du kan som voksen tage op til to børn under 12 år med på din egen billet. Skal du have et tredje barn under 12 år med, kan du købe en Børnebillet.

Er det børn i alderen 12-15 år, du skal have med, er der også penge at spare. De kan nemlig også købe en Børnebillet. Med den kan de også tage et barn under 12 år gratis med.

Det kan være en rigtig god ide at købe pladsbilletter til hele familien. Så er I nemlig sikker på at komme til at sidde sammen under hele turen.

Vores mere end 30 daglige afgange før din rejse fleksibel

Hvis du har brug for at have en yderst fleksibel transportform, skal du vælge toget. Vores mere end 30 daglige afgange, gør det nemt at vælge en afgang, som passer lige ind i din kalender.

Rejser du på en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Så betyder det ikke noget, hvis du misser en afgang. Der kommer hurtigt et nyt tog, du kan tage.

Kombineret med den korte rejsetid er toget også perfekt til en spontan tur til Odense.

Nyd forfriskninger på turen med DSB 1’

På turen fra Vejle til Odense kan du nyde flere gratis forfriskninger. Du kan blandt andet nyde te, kaffe og kildevand på turen. Indtil kl. 10 serverer vi en lækker morgenmad. Rejser du på DSB 1’ efter kl. 10, har vi noget sødt til rejsen til dig.

Når du lander i Odense, kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge, inden du skal videre og nyde diverse forfriskninger.

Med din billet til DSB 1’ kan du få en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven på begge stationer – bare vis din billet.