København - Esbjerg

DSB-tog ankommer til Esbjerg Station fra København H

Tag toget fra København til Esbjerg

Det er nemt og hurtigt at komme fra København til Esbjerg, når du rejser med DSB. Vi har mere end 30 daglige afgange, du kan vælge mellem. Du kan også rejse ekstra billigt med DSB Orange med priser fra 99 kroner. Det gør det let, hurtigt og komfortabet at rejse fra centrum til centrum.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 40 minutter
  • Ekstra billige DSB Orange-billetter fra 99 kroner
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ - ekstra komfort og service

Kom fra København til Esbjerg på 2 timer og 40 minutter

Du kan komme fra København til Esbjerg på under 3 timer med toget. Det er nemt og hurtigt at komme fra København H til den vestjyske hovedstad. Vores behagelige sæder er perfekte til både afslapning og arbejde på farten.

Vi har strøm til dig på hele turen i alle vores vogne, så du aldrig løber tør for strøm til din computer og smartphone. Der er gratis internet på hele turen, så du kan surfe løs, uden at det koster dig en krone.

Find billet til Esbjerg

Rejs på ekstra billige billetter til Esbjerg

Der er mange penge at spare, når du rejser med toget til Esbjerg. Vi har Orange-billetter fra 99 kroner på rejser mellem København og Esbjerg. Når du rejser Orange, bliver det hurtigt en yderst billig tur til det vestjyske.

Pengene du sparer på billetten, kan du eventuelt bruge på en kop kaffe eller noget andet lækkert fra 7-Eleven på København H. Du er velkommen til at tage både mad og drikke med på turen. De billige Orange-billetter sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet.

Køb DSB Orange-billet

Betal kun for egen billet – tag børnene gratis med

Du kan tage børnene med gratis, når du rejser med DSB. Tag op til to børn under 12 år med på din voksenbillet til Standard. Er I to voksne, kan I selvfølgelig tage fire børn med på jeres billetter. Der kan være mange penge at spare for hele familien.

Børn i alderen 12-15 år rejser til nedsat pris på en Børnebillet. Et barn, som rejser på børnebillet, må tage et andet barn under 12 år med på turen.

Husk at bestille pladsbilletter, hvis I vil være sikker på at sidde sammen.

København – Esbjerg når det passer dig

Du kan rejse fra København til Esbjerg, når det passer dig. Vi har mere end 30 daglige afgange på strækningen. Har du en Standardplads, kan du vælge mellem alle afgange den pågældende dag, som billetten er gyldig til.

Vi rejser til Esbjerg Station, der ligger lige midt i Esbjerg. Herfra kan du nemt komme videre med offentlig transport til din destination. I Esbjerg kan du få forfriskninger på 7-Eleven samt sætte din bagage i bagageboksene, hvis du har behov for det.

Ekstra service og komfort med DSB 1’

Når du rejser på DSB 1’, er du garanteret flere ting. Du er blandt andet garanteret en siddeplads, dagens aviser, kaffe og te på InterCity og InterCityLyn. Du kan få en gratis kop kaffe, te eller vand i 7-Eleven på København H, når du viser din billet.

Vi serverer morgenmad i toget indtil kl. 10 på strækningen, og i løbet af dagen kan du få lidt sødt på turen. Du får også adgang til vores DSB 1’ Lounge i København. Her er der fri internet og arbejdspladser samt forfriskninger. Mødelokalerne til 6 eller 12 personer kan du også frit benytte.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.