København - Hjørring

Tag toget fra København til Hjørring

Med en rejsetid på lige under 5 timer mellem København og Hjørring, er du hurtigt fremme med lyntoget. Du kan rejse for fra bare 122 kroner på en DSB Orange-billet. Skal du have børnene med, har vi ekstra gode rabatter, du kan benytte dig af.

  • Rejsetid ca. 5 timer med InterCityLyn
  • Rejs for fra bare 122 kroner med DSB Orange
  • To børn rejser gratis sammen med en betalende voksen
  • Vælg mellem flere daglige afgange
  • Ekstra komfort og fordele med DSB 1’

København – Hjørring på lige under 5 timer

Bestiller du billet til lyntoget, er du fremme på Hjørring Station på lige under 5 timer –  lige under 5 timer og 50 minutter med InterCity-toget. Vi sørger for, at du altid får en god og behagelig tur, så du ikke skal lave andet end at nyde turen.

Skal du arbejde, eller foretrækker du at slappe af, når du rejser? Med toget har du mulighed for begge ting. Vi stiller gratis internet og en masse strømstik til rådighed, som du frit kan benytte.

Snup en dejlig varm kop kaffe eller snack hos 7-Eleven på København H, inden du skal med toget mod Hjørring.

Find din afgang

Rejs for fra 122 kroner med DSB Orange

Når du tager toget, kan du komme fra København til Hjørring for få penge. Med en DSB Orange-billet kan du tage turen for fra bare 122 kroner. Så kan du i stedet bruge pengene på noget sjovt i Hjørring.

Det er en rigtig god ide, at du tjekker netbutikken med det samme, du kender din rejsedato. Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for, at du får en af de ekstra billige billetter. Der er nemlig rift om dem.

Orange-billetterne bliver sat til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Du kan finde billetterne til alle afgangene på strækningen.

Køb din billige DSB Orange-billet

Børn rejser gratis sammen med en betalende voksen

Tager du børnene med på togrejsen, kan du spare en masse penge. Børn helt op til 15 år, får nemlig rabat på deres togbillet. Der er dermed mange penge at spare.

Børn under 12 år (0-11 år) rejser gratis, når de er sammen med en voksen. Du kan nemlig som voksen tage to børn under 12 år gratis med på din billet.

Børn mellem 12-15 år rejser til nedsat pris på en Børnebillet. Når de rejser på en Børnebillet, kan de også gratis tage ét barn under 12 år med på turen.

Husk pladsbilletter, så I kan sidde sammen.

Vælg mellem flere daglige afgange

Det er nemt at rejse med toget. Vi har nemlig mere end 15 daglige afgange fra København til Hjørring, så du kan komme afsted, når det passer dig.

Vælg den afgang, der passer bedst ind i din kalender. Rejser du på en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Så skal du ikke stresse for at nå en bestemt afgang.

Vi sørger for alt det praktiske omkring turen. Du skal bare læne dig tilbage og nyde turen. Så sikrer vi, at du kommer godt og sikkert frem.

Ekstra komfort og fordele med DSB 1’

Hvis du gerne vil have endnu flere fordele og ekstra komfort på turen fra København til Hjørring, skal du vælge DSB 1’. Tag en gratis kop kaffe fra 7-Eleven, mens du venter på toget.

Du får lækker morgenmad frem til kl. 10 på strækningen. Du får også fri adgang til dagens aviser, forskellige varianter af kildevand, te og kaffe.

Inden turen kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge, hvor du kan booke mødelokaler til 6 eller 12 personer samt nyde forfriskninger som kaffe, te, vand og chokolade. Du kan også se TV 2 News og læse dagens aviser.