København - Kolding

Tag toget fra København til Kolding

Med en rejsetid på lige under 2 timer og 10 minutter er du hurtigt i Kolding med lyntoget. Det er nemt at planlægge en god tur med vores mere end 30 daglige afgange og billetter til bare 92 kroner. Rejser du med børn, kan du tage to børn under 12 år med på din egen billet.

  • Rejsetid ca. 2 time 
  • Køb DSB Orange-billetter fra 92 kroner
  • En voksen kan tage to børn under 12 år med på sin billet
  • Nem planlægning med mere end 30 daglige afgange
  • Brug tiden effektivt i DSB 1’ Lounge

København – Kolding på lige under 2 timer 

Turen fra København H til Kolding tager lige under 2 timer, når du rejser med lyntoget til Odense og foretager et skift her. Med InterCity-toget er du fremme på Kolding Station på lige under 2 timer og 20 minutter uden skift.

På turen er der rig mulighed for at arbejde. Vi sørger for gratis internet og masser af strømstik, så du kan arbejde hele turen. Du kan selvfølgelig også slappe af og bare nyde den afslappende rejse.

Inden du stiger på toget, kan du nyde en kop kaffe fra 7-Eleven på Hovedbanegården. Mad og drikkevarer er du selvfølgelig også mere end velkommen til at tage med i toget.

Find din afgang her

Køb DSB Orange-billetter til 92 kroner

Køb en Orange-billet, hvis du i god tid ved, at du skal rejse fra København til Kolding. Med sådan en billet kan du komme til Kolding for fra bare 92 kroner. Der er altså hurtigt mange penge at spare.

Du kan typisk finde de billige billetter 2 måneder før dit rejsetidspunkt. Du skal dog booke med det samme, da der ofte er stor efterspørgsel efter billetterne.

Køb din Orange-billet

Tag børn under 12 år med på din egen billet

En voksen kan tage to børn under 12 år med på sin billet. På den måde er der mange penge at spare, når du skal have hele familien med til Kolding.

Børn i alderen 12-15 år rejser ikke gratis, men de får derimod en billet til nedsat pris – de rejser på en Børnebillet. Med en Børnebillet kan de også tage et barn under 12 år gratis med på togturen.

Det kan være en rigtig gode ide at købe pladsbilletter til alle – ellers risikerer I at sidde spredt på turen.

Nem planlægning med mere end 30 daglige afgange

Der er mere end 30 afgange fra København til Kolding hver eneste dag. Du kan derfor nemt finde en afgang, som passer lige ind i dine planer.

Du kan endda vælge mellem alle afgange den pågældende dag, hvis du køber en Standard-billet. Så kan du nemt ændre i dine rejseplaner. Du skal nemlig ikke købe en ny billet, hvis du er nødt til at tage en senere afgang.

Alt dette er med til at gøre din rejse ekstra fleksibel. Du slipper for at bekymre dig om transporten - vi sørger for, at der er en afgang, når du har tid.

Brug tiden effektivt i DSB 1’ Lounge

Der er rig mulighed for afslapning i vores DSB 1’ Lounge, inden du skal med toget mod Kolding. Du har her adgang til arbejdspladser og mødelokaler til 6 eller 12 personer. Der er også diverse forfriskninger, TV 2 News og dagens aviser.

Under turen kan du nyde morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt efterfølgende. Under hele togturen har du fri adgang til kaffe, te og vand samt et udvalg af dagens aviser.

Få gratis kaffe, te eller vand i 7-Eleven – bare vis din billet. Den kan du eksempelvis nyde, mens du venter på toget.