København - Viborg

Tag toget fra København til Viborg

Book en Orange-billet til bare 107 kroner, når du skal rejse fra København til Viborg. Tager du lyntoget, er du i Viborg på lige over 4 timer. Vi har mere end 25 daglige afgange, så du kan rejse, når det passer dig – morgen, middag og aften. Skal du have familien med, er der ekstra store rabatter for børn.

  • Rejsetid ca. 4 timer og 10 minutter
  • Rejs for bare 107 kroner med DSB Orange
  • En betalende voksen kan tage to børn gratis med på sin billet
  • Mere end 25 daglige afgange – hver dag
  • Adgang til lounge og arbejdsstation med DSB 1’

København – Viborg på lige over 4 timer

Det tager kun lidt over 4 timer at rejse til det midtjyske fra København. Rejser du med InterCity-toget, er du fremme i Viborg på lige under 4 timer og 30 minutter.

Der er gratis internet og strømstik i alle vognene, så du både kan arbejde og slappe af på turen – du bestemmer selv, hvad du bruger tiden på. Læg evt. vejen forbi 7-Eleven på København H. Her kan du få god kaffe og andre lækkerier, som du er mere end velkommen til at tage med.

Når du ankommer på Viborg Station, er det nemt at komme videre til din endelige destination.

Find afgange til Viborg

Rejs for bare 107 kroner med DSB Orange

Det koster ikke mere end fra 107 kroner for en billet til Viborg fra København. Det bliver altså hurtigt en ekstra billig tur, hvis du får fat i en af de eftertragtede billetter.

Vi sætter de ekstra billige Orange-billetter til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Så ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen København – Viborg, er det en god ide at holde øje. Så kan du også nemt sikre dig en af de billige billetter.

Der er Orange-billetter til alle afgange på strækningen, så du også kan få en af billetterne. Du finder dem nemt i netbutikken.

Book din Orange-billet

En betalende voksen kan tage to børn gratis med på sin billet

Skal du have børnene med til Viborg, er der hurtigt en del penge at spare med toget. Du kan nemlig som betalende voksen tage to børn under 12 år gratis med på turen. Skal du have et tredje med, kan I købe en Børnebillet.

Børn i alderen 12-15 år rejser til nedsat pris - de rejser også på en Børnebillet. På den måde sparer I mange penge, når børnene skal med til Viborg.

Det er altid en god ide at købe pladsbilletter til alle til turen. Så kan I sidde sammen på hele rejsen.

Mere end 25 daglige afgange – hver dag

Du kan tage toget til Viborg morgen, middag og aften. Vi har nemlig mere end 25 daglige afgange, så du kan komme afsted på et tidspunkt, der passer dig.

Det er endda ekstra nemt og fleksibelt at rejse, når du bruger toget. Køber du en Standard-billet, har du frit valg mellem alle togafgange den pågældende dag. Skrider tidsplanen, vælger du bare en anden afgang, som passer bedre.

Det betyder, at du altid kan komme afsted, når det passer dig. Du behøver heller ikke være nervøs for, at du ikke når en bestemt afgang. Du tager bare en senere togafgang.

Adgang til lounge og arbejdsstation med DSB 1’

Skal du have klaret noget arbejde, inden du tager afsted til Viborg? Eller vil du gerne slappe af inden togturen? Du får fri adgang til vores DSB 1’ Lounge i København med en billet til DSB 1’.

I vores lounge har vi et bredt udvalg af forfriskninger, arbejdsstationer og dagens aviser. Så kan du få ordnet noget arbejde, samtidig med at du lader op. Du kan også frit booke mødelokaler i op til 3 timer.

På turen serverer vi morgenmad i InterCity og InterCityLyn indtil kl. 10, og du har fri adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser på hele turen.