Mere værdi på rejsen

- opret en gratis DSB Plus profil og få 3 gratis rejser med S-tog

Få 3 gratis mobilbilletter til S-toget. Opret din DSB Plus profil inden 8. juli

Opretter du en DSB Plus profil i perioden 18. juni til 8. juli, får du 3 gratis rejser til alle zoner med S-toget. For at du kan modtage de 3 gratis rejser, skal du give os din tilladelse til, at vi må kontakte dig med nyhedsbreve pr. mail og sms fremadrettet. Det gør du ved at krydse af i boksen ”Ja tak til nyhedsbreve”, når du opretter din DSB Plus profil. Når du har oprettet din DSB Plus profil vil du efter 18. juni modtage dine 3 gratis rejser via sms. Opretter eller opdaterer du din DSB Plus profil efter 18. juni 2018, modtager du en sms med dine 3 gratis S-togsrejser indenfor 24 timer. Billetterne kan benyttes til rejser med S-toget i perioden 18. juni til og med 31. august 2018.

De gratis mobilbilletter er bare én af dine mange fordele, du får med DSB Plus. Vi håber, du udnytter dem alle og fx downloader gratis e- og lydbøger og magasiner, så du har læsestof til rejsen.

S-tog to go

S-toget er der altid for dig, hvad enten du skal til koncert, shoppe, se fodbold til fest. Og fredag og lørdag kører S-toget oven i købet to gange i timen hele natten, så du altid kan komme hurtigt hjem.

Fordelene er mange, og vi forsøger hele tiden at optimerer køreplaner og services, så du fortsætter med at være tilfreds med S-toget.

Vi håber du vil nyde de gratis rejser til at opleve sommerens mange begivenheder.

Via elektronisk post, herunder e-mail, sms og apps, brev, pakkefyld og/eller telefonisk henvendelse.

S-tog

LUK

S-tog er tog, der kører lokalt i Hovedstadsområdet.