København - Svendborg

Tag toget fra København til Svendborg

Kom fra København H til Svendborg på lige under 2 timer og 5 minutter. Rejser du på en DSB Orange-billet, kan du komme til den sydfynske by for fra bare 84 kroner. Der er nok afgange at vælge mellem, da vi kører på strækningen mere end 30 gange hver dag. Så kan du nemt planlægge din rejse i god tid.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 5 minutter
  • DSB Orange – rejs for bare 84 kroner
  • Tag to børnene gratis med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange hver eneste dag
  • Forfriskninger på hele turen med DSB 1’

København H – Svendborg på lige under 2 timer og 5 minutter

Du kan nemt og hurtigt komme fra København H til Svendborg. Rejser du med lyntoget til Odense og skifter til regionaltoget, er du fremme på lige under 2 timer og 5 minutter. Med InterCity-toget til Odense ankommer du på Svendborg Station på lige under 2 timer og 20 minutter. Du skal skifte til Regional-toget med begge afgange.

Skal du arbejde på turen, har du rig mulighed for dette. Vi har nemlig bordplads til computeren, gratis internet og mange strømstik i alle vogne.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at slappe af i de bløde sæder på turen. Der er god plads til begge ting, når du rejser med toget.

Find afgange her

DSB Orange – rejs for bare 84 kroner

Rejs på strækningen København – Svendborg for fra bare 84 kroner med en DSB Orange-billet. Det er nemt at finde de billige billetter i vores netbutik. Der står automatisk den billigste pris, når du kigger på afgangene.

Hvis du vil have en af de ekstra billige billetter, er det med at holde øje. Vi sætter dem til salg ca. 2 måneder før rejsedatoen. Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for, at du får en af billetterne.

Så kan du i stedet bruge pengene på noget lækkert til turen eller noget sjovt i Svendborg.

Køb Orange-billet

Tag to børnene gratis med på din billet

Tag hele familien med til Svendborg til ekstra nedsatte priser. Som voksen kan du nemlig tage to børn under 12 år gratis med. Rejser du med tre børn under 12, kan du købe en Børnebillet til barn nummer tre.

Børn i alderen 12-15 år rejser også på en Børnebillet, og alle børn med en Børnebillet kan tage et barn under 12 år gratis med på turen.

Der er altså hurtigt mange penge at spare med toget, hvis du skal have hele familien med på rejsen. Husk at booke pladsbilletter, så I kan sidde sammen.

Mere end 30 daglige afgange hver eneste dag

Det er nemt at planlægge din tur til Svendborg fra København. Der er nemlig mere end 30 afgange at vælge mellem hver eneste dag. På den måde kan du altid finde en afgang, der passer ind i din kalender.

Du får stor fleksibilitet, når du rejser med en Standard-billet. Med den kan du vælge mellem alle afgangene den pågældende dag. Så slipper du for at stresse for at nå en specifik afgang.

Du kan også komme tidligt og nyde en dejlig kop kaffe fra 7-Eleven på København H inden togturen. Du må også gerne tage den med i toget.

Forfriskninger på turen med DSB 1’

Forkæl dig selv med et stort udvalg af forfriskninger og dagens aviser på turen med DSB 1’. Vi serverer også en god morgenmad frem til kl. 10 – og lidt sødt på de senere afgange. Så kan du nyde kaffe, te og kildevand ad libitum, mens du spiser noget lækkert på rejsen.

På København H kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge, inden turen går videre. Her kan du også frit booke mødelokaler samt indtage diverse forfriskninger.

Med en DSB 1’ billet får du også en gratis kaffe, te eller kildevand i DSB 7-Eleven på stationerne. Du skal bare vise din billet.