København - Thisted

Tag toget fra København til Thisted

Du bestemmer selv, om du vil arbejde eller nyde turen på én af vores flere daglige afgange fra København til Thisted. Rejser du med lyntoget, kan du være fremme på lige under 5 timer og 35 minutter. Vi har Orange-billetter fra bare 117 kroner samt flere gode børnerabatter.

  • Rejsetid ca. 5 timer og 30 minutter med InterCityLyn
  • Kom afsted fra for bare 117 kroner med DSB Orange
  • Voksne kan tage to børn under 12 år gratis med på billetten
  • Vælg mellem flere daglige afgange
  • Få endnu flere fordele med DSB 1’

Fra København til Thisted på lige under 5 timer og 35 minutter

Du kan hurtigt stå på Thisted Station, når du rejser med lyntoget. Efter lige under 5 timer og 35 minutter står du på stationen. Så læn dig tilbage i sædet, og nyd turen gennem Danmark.

Der er strømstik og gratis internet i alle vores togvogne, så du kan bruge tiden på lige præcis det, du vil. På den måde er det nemt at arbejde samt surfe løs på turen.

København H kan du blandt andet tage en brændende varm kop kaffe med på turen fra 7-Eleven. Du må selvfølgelig også tage en lækker snack med på rejsen.

Find din afgang

Kom afsted for fra bare 117 kroner med DSB Orange

Når du skal rejse fra København til Thisted, er der penge at spare, når du køber en Orange-billet. Med sådan en i hånden kan du nemlig komme til Nordjylland for bare 117 kroner.

Hvis du gerne vil have en af de eftertragtede DSB Orange-billetter, skal du holde øje ca. 2 måneder før rejsedatoen. Det er nemlig her, vi typisk gør billetterne tilgængelige i vores netbutik.

Med Orange-billetten bliver der også råd til lidt forkælelse på turen eller i Thisted. Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for at få en billet. Der er Orange-billetter til alle afgange.

Køb din Orange-billet

Voksne kan tage to børn under 12 år gratis med på billetten

Det er både nemt og billigt for hele familien at rejse med toget, når I skal til det nordjyske. I kan nemlig alle sidde sammen, og de voksne kan hver tage to børn under 12 år gratis med.

Hver voksen kan tage to børn under 12 år gratis med på sin billet. Rejser du med tre børn under 12 år, skal du købe en Børnebillet til det tredje barn.

Skal du have børn mellem 12-15 år med på turen, rejser de altid på en Børnebillet.

Husk pladsbilletter til alle, også børnene, så I kan sidde sammen under hele togturen.

Vælg mellem flere daglige afgange

Der er flere afgange at vælge mellem på strækningen København – Thisted. Det betyder, at du kan rejse på et tidspunkt, der passer ind i dine planer.

Hvis du køber en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Så slipper du for at stresse for at nå en bestemt afgang. Du kan nemlig bare tage den næste.

Vi sørger altid for, at du får en afslappende og behagelig tur. Vi sørger for alt det praktiske, mens du slapper af på turen tværs gennem landet. Mere fleksibelt bliver det ikke.

Få endnu flere fordele med DSB 1’

Når du rejser på DSB 1’, får du endnu flere fordele og øget komfort på togrejsen. Allerede før turen er startet, kan du nemlig tage en gratis kop kaffe, te eller kildevand fra 7-Eleven på København H.

På København H finder du også vores DSB 1’ Lounge. Her kan du frit booke mødelokaler i op til 3 timer, nyde diverse forfriskninger, bruge arbejdsstationerne og meget mere.

Hvis du rejser med InterCityLyn fra Thisted, har du fri adgang til forskellige varianter af kildevand, kaffe og te. Dem kan du nyde til morgenmaden, som vi serverer indtil kl. 10. Rejser du senere, er der noget sødt.