København - Kalundborg

Tag toget fra København til Kalundborg

Kom til Kalundborg på lige under 1 time og 25 minutter, når du rejser fra København. Rejser du på en DSB Orange-billet, koster det bare 36 kroner. To børn under 12 år rejser gratis i selskab med en betalende voksen. Det gælder på alle vores mere end 20 daglige afgange.

  • Rejsetid ca. 1 time og 25 minutter
  • Kom afsted for fra 36 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Mere end 20 daglige afgange
  • Ekstra komfort med DSB 1’

København – Kalundborg på lige under 1 time og 25 minutter

Det tager som regel lige under 1 time og 25 minutter, når du skal rejse med Regionaltoget til Kalundborg Station. Der er nogle afgange i løbet af dagen, hvor transporttiden kan variere fra dette.

Når du stiger på toget på København H, er der rig mulighed for enten at slappe af eller arbejde. 

Du er mere end velkommen til at tage mad og drikke med på togturen. Du kan eventuelt også nyde en varm kop kaffe fra 7-Eleven, mens du venter på din afgang.

Find afgang og billet

Kom afsted for fra bare 36 kroner med DSB Orange

Når du rejser med toget til Kalundborg, kan du gøre det ekstra billigt med en DSB Orange-billet. Med den kan du nemlig rejse på strækningen for fra bare 36 kroner.

Så kan du eksempelvis bruge pengene på noget lækkert til turen i stedet. Vi sætter typisk de ekstra billige billetter til salg 2 måneder før rejsedatoen. Så tjek netbutikken med det samme, du kender din rejsedato.

Det er med at være hurtig ude, da Orange-billetterne er meget eftertragtede. Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for, at du får en af de ekstra billige billetter.

Køb Orange-billet

Tag to børn under 12 år med på din billet

En voksen kan tage to børn under 12 år gratis med på sin egen billet. Skal du have et tredje barn under 12 år med, kan du købe en Børnebillet til barnet.

Børn mellem 12-15 år rejser altid på en Børnebillet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan selv tage ét barn under 12 år gratis med på sin billet.

Mere end 20 daglige afgange

Når du skal rejse med toget på strækningen København – Kalundborg, har du altid mere end 20 afgange at vælge mellem. Så kan du rejse på et tidspunkt, der passer ind i dine planer.

Ved du ikke præcist, hvornår du har behov for at rejse med toget, kan en Standard-billet være en god løsning. Med den kan du frit vælge mellem alle togafgange den pågældende dag.

Så slipper du for at skulle stresse for at nå en bestemt afgang. Det er ekstra fleksibelt med en Standard-billet, og du kan arbejde eller slappe af i toget, mens du rejser.

Ekstra komfort med DSB 1’

Med en billet til DSB 1’ får du lidt mere af det hele. På København H har du adgang til vores DSB 1’ Lounge med fri adgang til bl.a. mødelokaler, forfriskninger, arbejdsstationer og dagens aviser.

Du får også en gratis kaffe, te eller vand fra 7-Eleven med din billet. Du skal bare vise den ved skranken.