København - Roskilde

Tag toget fra København til Roskilde

På lige under 25 minutter står du på København H. Så hurtigt er du nemlig fremme i hovedstaden, når du rejser med InterCity-toget. Skal du have to børn under 12 år med på turen, rejser de gratis på din billet.

  • Rejsetid ca. 25 minutter
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 50 daglige afgange
  • Øget komfort og adgang til lounge med DSB 1’

København – Roskilde på liget under 25 minutter

På lige under 25 minutter kan du rejse fra København H til Roskilde med InterCity-toget. Hopper du på et Regionaltog, er du fremme på lige over 25 minutter. Det er både nemt og hurtigt.

Du når knap nok at sætte dig i sædet, før du ankommer på Roskilde Station. Vi sørger for gratis internet og strømstik, som du kan bruge til både arbejde og fornøjelse undervejs.

Hvis du har brug for en god kop kaffe eller vand, mens du venter, finder du det hele i 7-Eleven. Du er også velkommen til at tage både mad og drikke med i toget.

Se alle afgange

Tag to børn under 12 år gratis med på din billet

Rejser du på en almindelig billet, kan du gratis tage to børn under 12 år med på strækningen. Skal du have et tredje barn under 12 år med, kan du købe en Børnebillet til dette barn.

Det er en rigtig god ide, hvis du køber pladsbilletter til jer alle sammen. Så kan I nemlig sidde sammen under hele togturen.

Er børnene mellem 12-15 år, rejser de ikke gratis. De rejser dog altid på en Børnebillet, som er en nedsat billet. Alle børn, med en Børnebillet, kan tage et barn under 12 år gratis med i toget.

Mere end 50 daglige afgange

Der er mere end 50 daglige afgange at vælge mellem, når du rejser på strækningen København – Roskilde. Det gør det rigtig nemt for dig at finde lige præcis den afgang, der passer til dine behov.

Du kan finde et tog til Roskilde morgen, middag og aften. Rejser du på en Standard-billet, kan du rejse på alle afgangene den pågældende dag. Du rejser på samme billet – uanset hvilken afgang, du vælger.

Vi sørger for, at du kommer sikkert og godt frem til Roskilde. Du skal bare læne dig tilbage i sædet og nyde turen.

Ekstra fordele og adgang til lounge med DSB 1’

Inden du skal med toget til Roskilde, kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge på København H inden afgang. Her har du også adgang til diverse forfriskninger, gratis mødelokaler, arbejdsstationer og meget mere.

Du kan hente en gratis kaffe, te eller vand i 7-Eleven på enten Roskilde Station eller København H. Du skal bare vise din billet til DSB 1’ ved skranken.