København - Holstebro

Tag toget fra København til Holstebro

Når du rejser med toget fra København til Holstebro, er du fremme på lige under 3 timer og 45 minutter med alle vores afgange. Du kan rejse billigt på strækningen med Orange-billetter fra bare 99 kroner. Du kan frit vælge mellem mere end 15 afgange hver eneste dag, når du skal til det vestjyske.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 40 minutter med InterCityLyn
  • Køb Orange-billetter til bare 99 kroner
  • Tag op til to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Fleksibel planlægning med mere end 15 daglige afgange
  • DSB 1’ – ekstra fordele før, under og efter rejsen

Rejsetid lige under 3 timer og 45 minutter på alle afgange

Du er fremme på Holstebro Station på lige under 3 timer og 45 minutter, uanset hvilken af vores mange daglige afgange du vælger. Når du stiger på toget i København, er der rig mulighed for at få klaret arbejdet samt nyde den flotte tur fra øst til vest.

Vi stiller gratis internet til rådighed, hvis du har brug for dette. Du kommer heller ikke til at løbe tør for strøm undervejs. Der er nemlig strømstik i alle vogne, som du frit kan benytte.

Tag evt. en varm kop kaffe eller snack fra 7-Eleven på København H med på turen.

Find din afgang

Køb Orange-billetter fra bare 99 kroner

Når du skal til Holstebro fra hovedstaden, kan du komme afsted til yderst fordelagtige priser. Vores DSB Orange-billetter koster fra bare 99 kroner. Så kan du i stedet købe noget lækkert til rejsen for pengene.

Du kan typisk se de ekstra billige Orange-billetter 2 måneder før selve rejsedatoen. De er meget eftertragtede, så det er en god ide at være i god tid.

Hvis du kan lide et godt tilbud, er DSB Orange-billetter lige noget for dig. Ved du allerede nu, at du skal til Holstebro, er det en god ide at booke billetten med det samme.

Køb din Orange-billet

Tag to børn under 12 år gratis med på din billet

Alle betalende voksne med en billet til strækningen kan tage to børn under 12 år med på deres billet – helt gratis. Skal du have et tredje barn under 12 år med på turen, skal du købe en Børnebillet.

Der er også penge at spare, hvis du rejser med børn i alderen 12-15 år. De rejser nemlig som standard på en Børnebillet. Et barn, som rejser på en Børnebillet, må tage et andet barn under 12 år gratis med på rejsen.

Vi anbefaler, at du køber pladsbilletter, når du rejser med børn. Så kan I nemlig sidde sammen under hele turen.

Fleksibel planlægning med mere end 15 daglige afgange

Det kan ofte være en god ide med ekstra fleksibilitet, når du planlægger din rejse. Det får du, når du køber en Standard-billet til toget. Når du rejser med den, kan du helt frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag, billetten gælder til.

Så slipper du for bekymringer omkring specifikke afgange. Skulle din tidsplan skride, kan du nemt og hurtigt tage en anden afgang – stadig på den samme billet.

Du kan vælge mellem mere end 15 afgange hver eneste dag. Det gør det nemt, enkelt og fleksibelt at rejse med toget, når du skal til Holstebro.

DSB 1’ – ekstra fordele før, under og efter rejsen

Når du rejser med DSB 1’, får du ekstra fordele før, under og efter togturen. Før togturen kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge på København H. Her kan du eksempelvis booke mødelokaler i 3 timer, nyde diverse forfriskninger og læse dagens aviser.

På hele strækningen fra København til Holstebro har du fri adgang til te, kaffe og kildevand samt et bredt udvalg af dagens aviser. Vi serverer også morgenmed frem til kl. 10, og efter kl. 10 har vi noget sødt til rejsen.

På Holstebro Station kan du få en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven.