Esbjerg - Odense

Tag toget fra Esbjerg til Odense

Du kan komme til Odense på ca.1 time og 20 minutter, hvis du rejser med toget. Du kan finde Orange-billetter fra 62 kroner, så det bliver en ekstra billig tur. Vi kører dig fra centrum til centrum, så du kommer nemt og hurtigt frem. Vælg mellem mere end 30 daglige afgange.

  • Rejsetid ca. 1 time og 20 minutter med InterCityLyn
  • Rejs for fra bare 62 kroner på en DSB Orange-billet
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Vælg blandt mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ – når du gerne vil have ekstra komfort og service

Tag lyntoget fra Esbjerg til Odense på ca. 1 time og 20 minutter

Når du tager toget, rejser du fra centrum til centrum. Alle vores toge afgår nemlig fra Esbjerg Station, og ankommer på Odense Station. Du kan udnytte rejsetiden effektivt til arbejde, eller du kan slappe af i de bløde sæder. Det er helt op til dig.

Alle tog har gratis internet, som du er mere end velkommen til at bruge. Der er også strømstik ved sæderne, så du aldrig løber tør for strøm under turen.

Du er mere end velkommen til at tage en snack eller kaffe fra eksempelvis 7-Eleven med i toget, som du kan nyde på rejsen.

Find alle afgange her

Rejs for fra bare 62 kroner på en DSB Orange-billet

Du kan på strækningen Esbjerg – Odense rejse for fra bare 62 kroner. Book en af vores DSB Orange-billetter, hvis du gerne vil spare penge på turen. Så kan du i stedet købe en god kop kaffe eller noget andet lækkert, du kan nyde på turen.

Vi sætter vores billige billetter til salg 2 måneder før rejsetidspunktet. Ved du allerede nu, at du skal fra Esbjerg til Odense i fremtiden, er det bare med at holde øje, da de er meget eftertragtede.

Køb DSB Orange

Tag to børn med på din billet

Det kan nemt betale sig at tage toget – især når du skal have børn med. Du kan nemlig tage op til to børn under 12 år med på din billet. Det betyder, at der hurtigt er mange penge at spare på rejsen.

Børn i alderen 12-15 år får deres billet til en nedsat pris. Når de rejser på en Børnebillet, kan de tage et andet barn under 12 år gratis med på turen.

Det kan være en god ide at bestille pladsbilletter. Så er I sikker på at komme til at sidde sammen.

Vælg blandt mere end 30 daglige afgange

Vi har afgange i løbet af hele dagen. Vi har mere end 30 daglige afgange, når du skal fra Esbjerg til Odense. Køber du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Så er du ikke bundet til et specifikt rejsetidspunkt.

De mange daglige afgange gør det nemt at finde en god afgang i forhold til din kalender. Det gør din rejse mere fleksibel og nem.

DSB 1’ – når du gerne vil have ekstra komfort og service

Når du rejser med InterCity-tog eller InterCityLyn, serverer vi morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt i løbet af dagen. Du har også fri adgang til dagens aviser, kildevand, te og kaffe.

Få gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven, mens du venter på toget i Esbjerg. Du kan også tage den med videre fra Odense Station. Du skal bare vise din billet til DSB 1’.

På Odense Station kan du booke mødelokaler i vores DSB 1’ Lounge. Her kan du også slappe af, inden turen går videre. Vi har også diverse forfriskninger, gratis internet og arbejdspladser.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.