København - Horsens

Tag toget fra København til Horsens

Tager du lyntoget, kan du være i Horsens på under 2 timer og 25 minutter. Tag børnene gratis med på turen fra København til Horsens, og rejs selv ekstra billigt med de mange DSB Orange-billetter. De mere end 30 daglige afgange gør det nemt at planlægge din tur, så den passer med dit skema.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 25 minutter med InterCityLyn
  • Rejs billigt – Orange-billetter fra 95 kroner
  • Tag to børn gratis med på din billet
  • Ekstra fleksibel rejse med mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ – lidt mere af det hele

Til Horsens på lige under 2 timer og 25 minutter med lyntoget

Der er ingen skift, når du rejser med toget på strækningen København – Horsens. InterCity-toget har dig fremme på Horsens Station på lige under 2 timer og 45 minutter. Det tager lige under 2 timer og 25 minutter med lyntoget.

Vi har gratis internet og strømstik ved alle sæder, så du kan bruge tiden, som du vil. Så kan du eksempelvis enten arbejde eller slappe af i de bløde sæder og nyde udsigten.

Gør rejsen endnu mere behagelig med kaffe fra 7-Eleven på København H. Du er også mere end velkommen til at tage mad og drikke med på turen.

Find din afgang

Rejs billigt på en af de mange Orange-billetter

Når du rejser til Horsens fra København, kan du gøre det ekstra billigt. Vi har nemlig flere Orange-billetter til vores afgange på strækningen. På den måde kan du rejse billigt mellem de to byer.

Du kan se de billige DSB Orange-billetter ca. 2 måneder før rejsedatoen. Billetterne er eftertragtede, så skynd dig at booke, når du kender dit rejsetidspunkt.

Billetterne gør rejsen billig, så du eksempelvis kan bruge pengene på noget lækkert til turen eller noget spændende i Horsens, når du kommer frem.

Rejs billigt med DSB Orange

Tag to børn gratis med på din billet

Der er mange penge at spare, hvis du skal have børn med på turen til Horsens. Du kan nemlig tage to børn under 12 år med på din egen billet. Det giver hurtigt en stor besparelse.

Når børnene rejser gratis, kan det være en god ide at bestille pladsbilletter. Ellers kan I risikere ikke at komme til at sidde sammen.

Er børnene mellem 12-15, rejser de til nedsat pris på en Børnebillet. Med den kan de også tage et barn under 12 år gratis med på turen.

Der er altså mange penge at spare med vores yderst fordelagtige børnerabatter.

Rejs ekstra fleksibelt med mere end 30 daglige afgange

Tager du toget, når du skal rejse på strækningen København – Horsens, bliver din rejse ekstra fleksibel og nem. Du kan nemlig frit vælge mellem alle daglige afgange den pågældende dag, når du køber en Standard-billet.

Du er altså ikke bundet til én specifik afgang med toget. Er der pludselig en anden af vores afgange, som passer bedre, kan du bare tage den. Det bliver meget nemmere at planlægge din rejse, så den passer med dine planer.

Der er også nok at vælge imellem med vores mere end 30 daglige afgange.

DSB 1’ – lidt mere af det hele

Slap af i vores DSB 1’ Lounge, inden du stiger på toget mod Horsens. Her kan du nyde diverse forfriskninger, læse dagens aviser samt bruge det gratis internet.

Har du brug for mødelokaler, kan du frit booke mødelokaler til 6 eller 12 personer i 3 timer i loungen.

Når du skal med toget, kan du tage en gratis kaffe, te eller vand med fra 7-Eleven – bare vis din billet. Vi serverer også gratis kaffe, te og vand på turen samt morgenmad indtil kl. 10 – du får noget sødt til turen efter kl. 10.