København - Herning

Tag toget fra København til Herning

Rejs fra hovedstaden til Herning på lige under 3 timer og 10 minutter. Hvis du er hurtig ude, kan du måske finde en Orange-billet til bare 100 kroner. Du kan frit vælge mellem flere daglige afgange, når du skal rejse fra København til Herning. Vi kører morgen, middag og aften, så du kan finde en afgang, der passer perfekt ind i din kalender.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 10 minutter med InterCityLyn
  • Køb DSB Orange-billetter til 100 kroner
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Flere daglige afgange spredt over hele døgnet
  • Rejser du på DSB 1’ kan du slappe af i loungen inden togturen

Turen fra København til Herning tager lige under 3 timer og 10 minutter

Når du rejser til det midtjyske fra hovedstaden, tager lige under 3 timer og 10 minutter.

Der er rig mulighed for at bruge tiden effektivt undervejs. Vi stiller nemlig gratis internet til rådighed, som du frit kan bruge. Vi har også strømstik ved alle sæder, så du aldrig mangler strøm.

Du kan selvfølgelig også slappe af og nyde udsigten i de bløde sæder, mens vi bringer dig sikkert frem til Herning Station. Tag evt. en kop dampende varm kaffe fra 7-Eleven på København H med på turen – du kan også nyde den, mens du venter på dit tog.

Find afgang her

Køb DSB Orange-billetter til 100 kroner

Vi har billige Orange-billetter til ruten København – Herning. Du skal dog være hurtigt ude, da vores Orange-billetter er yderst populære.

Du kan købe billetterne ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Så ved du allerede nu, at du skal rejse til Herning fra København i fremtiden, er det med at holde øje.

Vores Orange-billetter til Herning koster bare 100 kroner. Der er altså mange penge at spare, hvis du køber en af de eftertragtede billetter. Så kan du eventuelt forkæle dig selv med noget lækkert til turen.

Køb Orange-billetter

Tag to børn under 12 år med på din billet

Når du tager børnene med på strækningen, kan der hurtigt være en del penge at spare. Du kan nemlig tage op til to børn under 12 år med på din billet. Skal du have et tredje barn med, kan du købe en nedsat billet – en Børnebillet.

Skal du have børn i alderen 12-15 år med fra København til Herning, rejser de også på en Børnebillet. Et barn, som rejser på en Børnebillet, kan tage et barn under 12 år med på turen.

Husk pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele rejsen.

Flere afgange spredt over hele døgnet

Det er nemt som aldrig før at planlægge din tur fra København til Herning. Du kan frit vælge mellem flere daglige afgange til det midtjyske.

Du er heller ikke bundet til en fast afgang, når du rejser på en Standard-billet. Med den kan du faktisk vælge blandt alle vores togafgange på strækningen den pågældende dag.

Alt dette betyder, at din rejse bliver ekstra fleksibel og nem. Du kan samtidig vælge præcis den afgang, der passer bedst med din kalender. Ændrer dit behov sig, kan du bare tage en anden afgang.

Slap af i loungen inden togturen

Du kan slappe af i vores DSB 1’ Lounge, inden du stiger på toget. Her kan du nyde kaffe, te, vand og chokolade, inden turen går mod Jylland. Vi har også mødelokaler til 6 eller 12 personer i loungen, som du frit kan booke i 3 timer.

Med DSB 1’ får du også en gratis kaffe, te eller vand i 7-Eleven. Den kan du hente på begge stationer.

Under turen serverer vi kaffe, te og vand, og du har også fri adgang til dagens aviser. Der er lækker morgenmad indtil kl. 10 og lidt sødt til rejsen herefter. Dette gælder ikke i Regionaltoget, hvis din rejse inkluderer et skift i Fredericia.