Aalborg - Odense

Tag toget fra Aalborg til Odense

Vælg toget på turen til Odense. Der er både tid og penge at spare, når du rejser på en af vores 30 daglige afgange. Rejs for helt ned til 101 kroner med DSB Orange, og få store rabatter for børn under 16 år. Det er alt sammen med til at gøre din rejse fleksibel, nem og hurtig.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 5 minutter med InterCityLyn
  • Rejs for helt ned til 101 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Fleksibel planlægning med 30 daglige afgange
  • DSB 1’ - adgang til lounge og forfriskninger på turen

Fra Aalborg til Odense på lige over 3 timer

Tager du toget, kan du være på Odense Station på ca. 3 timer med lyntoget. InterCity-toget har dig fremme på under 3 timer og 20 minutter.

Under selve turen er der rig mulighed for både at arbejde effektivt samt afslapning i de bløde sæder. Vi sørger for gratis internet og strømstik ved alle sæder, så du nemt kan gøre begge dele.

Du er velkommen til at tage en kop kaffe eller snack fra 7-Eleven på Aalborg Station med i toget. Så bliver det en endnu mere hyggelig tur.

Find din afgang

Rejs for helt ned til 101 kroner med DSB Orange

Hvis du gerne vil rejse billigt til Odense fra Aalborg, skal du købe en DSB Orange-billet. Med sådan en i hånden kan du nemlig rejse på strækningen for bare 101 kroner, men du skal være hurtigt ude.

Jo hurtigere du er ude, jo større er sandsynligheden for, at du kan få en af de eftertragtede billetter. Vi sætter dem til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet.

På den måde kan du nemt og hurtigt komme fra Aalborg til Odense med toget.

Køb din DSB Orange-billet

Store rabatter for børn under 16 år

Der er mange penge at spare, når du vælger toget på turen til Odense. Du får flere gode rabatter afhængig af barnets alder.

Har du børn under 12 år, kan du tage dem med gratis. Du kan nemlig tage op til to børn under 12 år gratis med på din Standard-billet. Er dit barn mellem 12-15 år, kan de rejse på en særlig nedsat billet. De kan nemlig købe en Børnebillet, hvor de også kan tage et barn under 12 år gratis med.

Husk at booke pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele turen.

Fleksibel planlægning med 30 daglige afgange

Du kan frit vælge mellem vores 30 daglige afgange, når du køber en Standard-billet. Du vælger selv den bedste afgang for dig den pågældende dag. Så kan du tage det helt roligt i løbet af dagen.

Vi kører hele døgnet, så du kan finde en afgang, der passer lige ind i dit skema. Det er med til at gøre din planlægning yderst fleksibel og nem. Du slipper altså for unødige bekymringer i forbindelse med rejsen.

Det er også ideelt, hvis du skal på en hurtig tur mellem byerne samt til et spontant besøg hos familie og venner.

DSB 1’ – adgang til lounge og forfriskninger

Vælg DSB 1’, hvis du gerne vil have ekstra service og komfort før, under og efter din rejse.

Du kan tage en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven før din rejse – bare vis din billet. Under rejsen serverer vi morgenmad indtil kl. 10 og noget sødt senere på dagen. Du får også adgang til kaffe, te og kildevand samt dagens aviser under togturen.

I Odense kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge, med gratis internet, inden turen går videre. Her er kaffe, te, kildevand og chokolade.