København - Fredericia

Tag toget fra København til Fredericia

Du får en rejsetid på lige under 1 time og 50 minutter, når du rejser med lyntoget. Der er også mange Orange-billetter til hver af de mere end 30 daglige afgange. Skal du have familien med, er der ekstra mange penge at spare. Børn under 12 år rejser nemlig gratis i selskab med en voksen.

  • Rejsetid ca. 1 time og 50 minutter InterCityLyn
  • Kom til Fredericia for fra bare 88 kroner
  • Tag to børn med på din billet
  • Kom nemt frem med mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ giver dig mere af det hele på turen

Lige under 1 time og 50 minutter fra København til Fredericia

Du kan nemt og hurtigt komme til Fredericia fra København, når du rejser med toget. Hopper du på lyntoget, står du på Fredericia Station på under 1 time og 50 minutter efter.

Med InterCity-toget fra København H tager rejsen lige under 2 timer og 10 minutter. Undervejs kan du både arbejde eller slappe af. Vi sørger for, at du har gratis wi-fi og strømstik, så du kan gøre begge ting.

Har du lyst til noget lækkert på turen, kan du kigge forbi 7-Eleven på København H. Her kan du også købe en kop kaffe, du kan nyde, mens du venter på dit tog.

Find din afgang

Kom til Fredericia for fra bare 88 kroner med DSB Orange

Booker du en af de mange DSB Orange-billetter, kan du komme til Fredericia for bare 88 kroner. Så bliver der også råd til lidt lækkerier på turen fra eksempelvis DSB 7-Eleven på stationen.

De billige billetter er populære, så det kan godt betale sig at booke i god tid. Typisk kan du finde billetterne til salg 2 måneder før din rejsedato. Jo tidligere du booker, jo større er chancen for, at du får en af de billige billetter.

Med en Orange-billet kommer du både billigt, nemt og hurtigt fra København til Fredericia. Så kan du bruge tiden og pengene på andre ting.

Køb din billige billet nu

Tag to børn med på din billet

Børn rejser ofte gratis i selskab med en voksen på de mange togafgange. Du kan nemlig som voksen gratis tage to børn under 12 år med på din egen billet. Skal du have et tredje barn under 12 år med, rejser barnet på en almindelig Børnebillet.

Er børnene mellem 12-15 år, rejser de til nedsat pris på en Børnebillet. Børn, som rejser på en Børnebillet, kan selv tage et barn under 12 år med på sin billet ganske gratis.

I skal booke pladsbilletter, hvis I vil sidde sammen på turen - ellers kan I risikere at sidde spredt.

Kom nemt frem med mere end 30 daglige afgange

Modsat mange andre former for transport, kan du frit vælge mellem alle togafgangene. Din Standard-billet gælder nemlig til alle afgangene den pågældende dag.

Vi har en afgang til dig, når det passer ind i din kalender. Så du skal ikke bekymre dig om at nå toget, da vi kører morgen, middag og aften.

Det gør din rejse ekstra fleksibel, da du ikke er bundet af en bestemt afgang på strækningen. Når du kommer til Fredericia, kan du også nemt komme videre til din endelige destination, da du ankommer lige midt i byen.

DSB 1’ giver dig mere af det hele på turen

Der er mange ekstra fordele, når du rejser på DSB 1’. Under selve turen får du morgenmad indtil kl. 10. Senere på dagen serverer vi lidt sødt på rejsen. Når du ankommer i Fredericia, kan du få en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven – bare vis din billet.

Du har fri adgang til kaffe, vand og te på turen. Du kan også holde dig opdateret på nyhederne med et udvalg af dagens aviser.

På København H kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge med diverse forfriskninger. Du kan også frit booke mødelokaler i 3 timer.