København - Aarhus

Tag toget fra København til Aarhus

Du kan stige på toget i København og være i Aarhus på under 3 timer. Rejser du på en Orange-billet koster turen fra bare 99 kroner. Vi har mere end 30 daglige afgange til dig, så du nemt kan komme fra København til Aarhus, når det passer dig.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 50 minutter med InterCityLyn
  • Priser fra 99 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • Få ekstra komfort med DSB 1’

Fra København til Aarhus på under 3 timer

Rejs fra København H til Aarhus H på under 3 timer med DSB. Vi sørger for at bringe dig sikkert frem, så du kan slappe af og nyde turen imens.

Du bestemmer selv, om du vil slappe af i de bløde sæder på turen eller arbejde. Har du brug for strøm, har vi strømstik i alle vognene, så du aldrig løber tør for strøm.

Er du lidt lækkersulten, kan du lægge vejen forbi 7-Eleven på København H. Her kan du få noget at spise og drikke, og du er mere end velkommen til at tage det med på turen.

Find din afgang her

Køb DSB Orange-billetter og rejs for fra bare 99 kroner

Når du skal fra København til Aarhus, kan du finde ekstra billige billetter på strækningen. Du kan nemlig komme fra hovedstaden til Aarhus for fra bare 99 kroner.

På den måde kan du komme til Aarhus for få penge – som du så kan bruge på noget sjovere.
Jo hurtigere du er ude, jo større chancer er der for, at du kan få fingrene i vores mange billige billetter.

Du kan finde Orange-billetterne ca. 2 måneder for rejsetidspunktet. Så ved du allerede nu, hvornår du skal rejse, er det med at holde øjnene åbne.

Køb DSB Orange

Tag to børn under 12 år gratis med på din billet

Når du som voksen rejser til Aarhus med toget, kan du gratis tage to børn i alderen 0-11 år med på din Standard-billet. Hvis I gerne vil være sikker på at sidde sammen, kan det være en god ide at købe pladsbilletter.

Er børnene mellem 12-15 år, får de turen til Aarhus til en ekstra nedsat pris. 

Planlæg din tur med vores mere end 30 daglige afgange

Vi har sørget for, at du har mange daglige afgange at vælge mellem, når du skal fra København til Aarhus. Så kan du vælge præcis den afgang, der passer bedst ind i din kalender.

Der er gratis internet på alle tog fra København til Aarhus, som du er mere end velkommen til at benytte dig af. De gode sæder giver masser af plads til både fritid og arbejde på hele turen.

Lyntoget tager bare 2 timer og 49 minutter, mens InterCity-toget bringer dig til Aarhus på 3 timer og 11 minutter. Du kan hoppe på et tog, når du vil, den dag din billet er gyldig.

Få plads til det hele på DSB 1’

Hvis du gerne vil have lidt ekstra service på turen fra København til Aarhus, skal du købe en billet til DSB 1’. Din billet giver dig også pladsgaranti i InterCity og InterCityLyn. På turen har du fri adgang til aviser, vand, kaffe og te, og vi serverer morgenmad indtil kl. 10.

Faktisk giver din billet til DSB 1’ dig ikke bare ekstra service på turen. Du kan også slappe af i vores DSB 1’ Lounge på København H og Aarhus H i alle hverdage. Har du brug for et mødelokale, kan du booke et gratis i op til 3 timer i begge byer.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.