Aarhus - Aalborg

Tag toget fra Aarhus til Aalborg

Du har altid mere end 30 afgange at vælge mellem, når du skal med toget til Aalborg. Vælger du lyntoget, er du fremme på lige under 1 time og 30 minutter. Du kan være heldig at finde en Orange-billetter, hvis du er hurtig ude. Du kan endda også tage 2 børn med på din egen billet.

  • Rejsetid ca. 1 time og 25 minutter med InterCityLyn
  • DSB Orange-billetter billigt
  • Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange
  • Adgang til lounge og flere fordele med DSB 1’

Aarhus – Aalborg lige under 1 time og 30 minutter

Tager du lyntoget til Aalborg Station, er du fremme på lige under 1 time og 30 minutter. Vælger du InterCity-toget fra Aarhus H, er du fremme på ca. 1 time og 35 minutter.

Mens du venter på dit tog, kan du eksempelvis snuppe en varm kop kaffe fra 7-Eleven. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at tage den, og andre snacks, med i toget.

Der er gratis internet i alle tog, så du både kan arbejde og surfe løs på strækningen. Skulle du få brug for strøm i løbet af rejsen, har vi strømstik ved alle sæder.

Find din afgang

DSB Orange-billetter

Det er billigt at komme fra Aarhus til Aalborg, når du rejser med DSB Orange.

Vi sætter billetterne til salg i vores netbutik 2 måneder før rejsedatoen. Orange-billetterne er meget eftertragtede. Kig derfor med det samme, du kender dine rejseplaner. Så kan du sikre dig en af de ekstra billige billetter.

Orange-billetterne er nemme at finde i vores netbutik. Her kan du altid se den billigste pris for en billet ud for hver afgang. Det bliver det ikke nemmere at spare mange penge.

Køb Orange-billet

Tag 2 børn med på din egen billet i toget

Der er selvfølgelig også penge at spare, når du skal have børnene med på turen til Aalborg. Rejser du på en almindelig billet, kan du tage op til to børn under 12 år med på strækningen.

Du kan købe en Børnebillet til de lidt ældre børn – 12-15 år gamle. Børnebilletten er en nedsat billet til denne aldersgruppe. Børn, med en Børnebillet, kan også tage et barn under 12 år gratis med.

Der kan være mange med i toget, og derfor anbefaler vi, at I alle køber pladsbilletter. Så kan I sidde sammen under hele turen.

Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange

Det kan være svært at vide, hvornår det passer bedst at skulle rejse. Du slipper for en masse unødige bekymringer, når du vælger toget til turen.

Rejser du på en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Det betyder, at du nemt og simpelt kan vælge lige præcis den afgang, der passer dig bedst på selve dagen.

Du rejser endda på den samme billet, du oprindeligt købte, hvis du vælger en anden afgang. Det gør både din planlægning og rejse fleksibel og nem.

Adgang til lounge og flere fordele med DSB 1’

Inden du skal med toget til Aalborg, har du adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her kan du frit booke mødelokaler, arbejde ved arbejdsstationerne, nyde diverse forfriskninger og meget mere.

Når du er steget på toget og har fundet din plads, serverer vi en lækker morgenmad for dig indtil kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til dig. Du har også adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser under turen.

Når du lander på Aalborg Station, kan du tage en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven. Du skal bare vise din billet ved skranken.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.