Odense - Aalborg

Tag toget fra Odense til Aalborg

Rejser du med lyntoget, tager det ca. 3 timer at komme fra Odense til Aalborg. Vi har gjort din planlægning nem og fleksibel med mere end 30 daglige afgange. Det kan også hurtigt blive en billig tur med 100 kroner for en Orange-billet samt specielle rabatter til børn.

  • Rejsetid ca. 3 timer med InterCityLyn
  • Køb Orange-billetter fra 100 kroner
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • Ekstra komfort og service med DSB 1’

Odense – Aalborg på 3 timer

På under 3 timer kan du være på Aalborg Station, når du rejser med lyntoget. Benytter du dig af InterCity-toget kan du rejse fra Odense til Aalborg på under 3 timer og 20 minutter.

Tag eventuelt en kop kaffe fra 7-Eleven på Odense Station med på turen. Vi sørger for internet og strømstik i alle vogne, så du både kan arbejde og slappe af under hele turen.

Du bestemmer selv, hvad du bruger tiden på, mens vi bringer dig hurtigt og sikkert frem til den nordjyske by.

Find din afgang

Køb DSB Orange-billetter fra 100 kroner

Der er en del penge at spare, når du rejser til Aalborg med toget. Vi har nemlig Orange-billetter på udvalgte togafgange fra bare 100 kroner.

Det er dog en god ide at være hurtig ude, da billetterne er meget eftertragtede. Vi sætter billetterne til salg 2 måneder før rejsetidspunktet.

Ved du allerede nu, at du skal fra Odense til Aalborg en bestemt dag, er det en rigtig god at holde øje med billetterne. Så kan du også sikre dig en af de billige billetter.

Find din DSB Orange-billet

Tag to børn under 12 år med på din billet

Skal du have hele familien med på strækningen Odense – Aalborg, kan der være mange penge at spare ved at vælge toget. Du kan nemlig tage op til to børn under 12 år med på din egen togbillet.

Er børnene mellem 12-15 år, kan de købe en billet til nedsat pris – en såkaldt Børnebillet. Når de rejser på en Børnebillet, kan de samtidig tage et barn under 12 år gratis med.

Hvis I vil være sikker på at sidde sammen under hele turen, anbefaler vi, at I køber pladsbilletter til jer alle.

Mere end 30 daglige afgange

For at du kan få en nem og hurtig rejse, der passer dig og dit skema, har vi mere end 30 daglige afgange. Køber du en Standard-billet, slipper du for at stresse for at nå en specifik afgang. Med den kan du nemlig hoppe på alle afgange den pågældende dag.

Opstår der en uventet situation, kan du nemt udskyde din rejse til senere på dagen. Vi kører morgen, middag og aften på strækningen Odense – Aalborg. Det gør det nemt for dig at finde en optimal afgang i alle situationer.

Ekstra komfort og service med DSB 1’

Slap af i vores DSB 1’ Lounge, inden du hopper på toget til Aalborg. I loungen kan du nyde forfriskninger i form af kaffe, te, vand og chokolade, inden du skal med toget.

Skal du holde møder i Odense, kan du frit booke et mødelokale til 6 eller 12 personer i tre timer i loungen.

I løbet af turen serverer vi morgenmad indtil kl. 10. Senere på dagen har vi lidt sødt til dig. Du får også fri adgang til kaffe, te og forskellige varianter af kildevand. Vi har også dagens aviser klar til dig på turen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.