Odense - Esbjerg

Tag toget fra Odense til Esbjerg

Kom til Esbjerg på lige under 1 time og 30 minutter med InterCity. Du kan finde DSB Orange-billetter, hvis du er hurtigt ude. På den måde bliver det hurtigt en både billig og hurtig tur, når du rejser på strækningen Odense – Esbjerg. Der er også penge at spare, hvis du rejser med børn.

  • Rejsetid ca. 1 time og 20 minutter
  • DSB Orange-billetter fra 61 kroner
  • Du kan som voksen tage to børn med på din billet
  • Frit valg blandt mere end 30 daglige afgange
  • Slap af i vores DSB 1’ Lounge inden togturen

Odense – Esbjerg på lige under 1 time og 30 minutter

Hvis du gerne vil hurtigt frem til Esbjerg Station, er det en god ide at vælge toget. Tager du InterCity, er du fremme i det vestjyske på lige under 1 time og 30 minutter. 

Vi har plads til, at du både kan arbejde effektivt samt koble af på turen. Du kan frit bruge det gratis internet samt de mange strømstik.

Snup evt. en kop kaffe fra 7-Eleven på Odense Station, mens du venter på toget. Du kan også tage noget lækkert med til turen.

Find din afgang

Rejs fra Odense til Esbjerg med DSB Orange fra bare 61 kroner

Toget bringer dig ikke kun hurtigt og nemt frem til Esbjerg fra Odense. Finder du en af de ekstra billige DSB Orange-billetter, kan du rejse for fra bare 61 kroner. På den måde bliver der hurtigt råd til flere ture, så du kan besøge familie og venner en ekstra gang.

Vi sætter vores billige billetter til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Jo tidligere du ved, at du skal rejse på strækningen Odense – Esbjerg, jo større er chancen for, at du kan få fat i en af billetterne.

Køb DSB Orange

To børn kan rejse kvit og frit sammen med en betalende voksen

Hvis du skal rejse med hele familien, kan der være mange penge at spare, når du vælger toget. Du kan nemlig gratis tage to børn under 12 år med på din billet.

Der er også penge at spare, hvis børnene er mellem 12-15 år. De kan købe en særlig Børnebillet – hvor de også kan tage et barn under 12 år gratis med.

Når I skal rejse, kan det dog være en god ide med pladsbilletter. Så er I nemlig sikre på at sidde sammen under hele turen.

Frit valg blandt mere end 30 daglige afgange

Der er mere end 30 daglige afgange på strækningen Odense – Esbjerg. Det giver dig en stor fleksibilitet, når du skal rejse. Det gør det også nemt for dig at planlægge din tur.

Køber du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Så er du ikke bundet til en specifik afgang, du skal stresse for at nå.

På begge stationer er der mulighed for at få noget at drikke og spise i 7-Eleven, så du får en endnu mere behagelig tur.

Slap af i vores DSB 1’ Lounge inden togturen

Du får mange ekstra fordele og yderligere service, når du rejser med DSB 1’. Starter du dagen tidligt, serverer vi en lækker morgenmad indtil kl. 10. Efterfølgende får du lidt sødt i løbet af dagen. Der er også fri adgang til forfriskninger og dagens aviser.

Har du brug for mødelokaler i Odense, kan du gratis booke et mødelokale i vores DSB 1’ Lounge.

I loungen har du også adgang til frit internet og arbejdspladser. Du kan læse dagens aviser samt se TV2 News i loungen. Vi serverer også kaffe, te, vand og chokolade, inden rejsen fortsætter.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.