Viborg - København

Tag toget fra Viborg til København

Kom nemt og hurtigt fra Viborg til København, når du rejser med toget. Du kan komme afsted for bare 106 kroner, når du rejser på en DSB Orange-billet – vi har også særlige rabatter for børn. Toget får dig frem på Københavns Hovedbanegård på lige under 4 timer og 30 minutter.

  • Rejsetid ca. 4 timer og 30 minutter med regional- og InterCityLyn-tog
  • Kom afsted for bare 106 kroner med DSB Orange
  • To børn under 12 år rejser gratis med en betalende voksen
  • Flere daglige afgange
  • Få en ekstra komfortabel rejse med DSB 1’

Fra Viborg til København på lige under 4 timer og 30 minutter

Du kan hurtigt komme fra Viborg Station til hovedstaden. Faktisk tager det lige under 4 timer og 30 minutter med regional- og InterCityLyn. Bruger du i stedet InterCity-toget, er du fremme på København H på lige under 4 timer og 55 minutter.

Der er plads, tid og mulighed for det meste, når du rejser med toget. Skal du arbejde på turen, har vi både internet og strømstik, som du frit kan benytte. Du kan selvfølgelig også bare nyde den flotte udsigt, mens vi bringer dig sikkert frem.

Find din afgang her

To børn under 12 år rejser gratis med en betalende voksen

Skal du have børn med på turen til København, rejser de til helt særlige priser. Faktisk kan du tage to børn under 12 år gratis med på din egen billet. Det betyder, at det nemt bliver en billig tur for hele familien. Skal du have et tredje barn under 12 år med, rejser barnet på en Børnebillet.

Er børnene mellem 12-15 år, rejser de altid på en Børnebillet. Med en Børnebillet i hånden kan børn også tage et barn under 12 år gratis med.

Vi anbefaler pladsbilletter, når dine børn rejser gratis. Så kan I sidde sammen på hele turen.

Flere daglige afgange

Flere afgange hver eneste dag. Det er, hvad du har at vælge blandt, når du rejser med toget til København. Det gør det nemt og fleksibelt, når du skal planlægge din rejse til hovedstaden.

Der er også andre gode fordele. Køber du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Skrider tidsplanen pludselig på grund af uforudsete omstændigheder, kan du bare tage en senere afgang.

Det sparer dig for en masse stress og jag, da vi kører, når du har brug for det. Nemmere og mere fleksibelt bliver det ikke.

Få en mere komfortabel rejse med DSB 1’

Skal du holde møder, når du kommer til København, kan du frit booke et mødelokale i 3 timer i vores DSB 1’ Lounge. Vi har mødelokaler til 6 og 12 personer.

I loungen finder du desuden diverse forfriskninger, gratis internet, dagens aviser og arbejdsstationer.

På turen til København får du morgenmad frem til kl. 10 eller lidt sødt, hvis du rejser senere, dog kun når du rejser med InterCity eller InterCityLyn. Du har også fri adgang til kaffe, te og kildevand på strækningen. Vi har derudover et udvalg af aviser på rejsen.

Tag også en gratis kop kaffe, te eller kildevand fra 7-Eleven, inden turen går videre.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.