Horsens - København

Tag toget fra Horsens til København

Kom nemt til hovedstaden fra Horsens, når du rejser med toget. Vælg mellem mere end 30 daglige afgange, som du også kan booke billige Orange-billetter til. Det tager lige under 2 timer og 30 minutter med lyntoget på strækningen Horsens – København.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 25 minutter Med InterCityLyn
  • DSB Orange-billetter fra 95 kroner
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Vælg mellem mere end 30 daglige afgange
  • Få ekstra komfort med DSB 1’

Tag lyntoget mellem Horsens og København på lige under 2 timer og 30 minutter

Det tager lige under 2 timer og 30 minutter med lyntoget fra Horsens til København H – ca. 2 timer og 55 minutter med InterCity-toget

Du kan bruge tiden til eksempelvis arbejde eller afslapning i de bløde sæder. Vi har sørget for gratis internet og strømstik i alle vogne, så du nemt kan gøre begge ting.

Hvis du gerne vil have noget lækkert med på turen, er der rig mulighed for dette i 7-Eleven på Horsens Station. Du er mere end velkommen til at tage det med i toget, så turen bliver endnu mere hyggelig.

Find afgang her

DSB Orange-billetter fra 95 kroner

Vi sætter vores billige Orange-billetter til salg ca. 2 måneder før rejsedatoen. Det kan være en rigtig god at booke din billet med det samme, du kender din rejsedato. De er nemlig yderst populære.

Når du køber en Orange-billet, kan du rejse for fra bare 95 kroner på strækningen Horsens – København. Så bliver der flere penge til sjov og fornøjelser i hovedstaden – eller hvad du nu vil bruge dem på.

Du kan finde de billige billetter på alle vores afgange, men husk at booke tidligt, så du også kan rejse billigt.

Find din Orange-billet

Tag to børn under 12 år gratis med på din billet

Tag børnene med til København. Det behøver ikke vælte budgettet, da vi har særdeles fordelagtige rabatter til børn.

Rejser du med børn under 12 år, kan du gratis tage to med, når du rejser på strækningen.

Er børnene mellem 12-15 år, kan du købe en nedsat billet – en Børnebillet. Nå de rejser på en Børnebillet, kan de også tage et barn under 12 år gratis med.

Der er på den måde en stor besparelse. Når I rejser, er det en god ide at booke pladsbilletter til jer alle sammen. Så kan I sidde sammen under hele turen.

Vælg mellem mere end 30 daglige afgange

Køber du en Standard-billet til turen fra Horsens til København, kan du vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Når du ikke den ene, kan du tage den næste.

På den måde er du ikke bundet til en bestemt afgang. Vi har mere end 30 daglige afgange på strækningen, så du nemt kan vælge lige præcis den afgang, der passer bedst ind i dine planer.

Det er med til at gøre din rejse ekstra fleksibel og nem. Så slipper du for at bekymre dig om transporten.

Få ekstra komfort med DSB 1’

Få serveret morgenmad indtil kl. 10 eller lidt sødt efterfølgende på turen til København. Nyd kaffe, te og vand på hele turen. Du kan også læse dagens aviser på rejsen.

Tag evt. en gratis kop kaffe i 7-Eleven, mens du venter på toget – bare vis din billet

Når du lander på København H, kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge, inden turen går videre til din endelige destination. Her kan du nyde kaffe, te, vand og chokolade, mens du læser dagens aviser.

Vi har også mødelokaler til 6 og 12 personer i loungen, du gratis kan booke.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.