Vejle - København

Tag toget fra Vejle til København

Det er nemt at komme fra Vejle til København med toget. Tager du lyntoget kan du være på København H på under 2 timer og 10 minutter. Det bliver også en billig tur, hvis du køber en DSB Orange-billet til en fra-pris på bare 92 kroner. De mere end 30 daglige afgange gør det nemt at planlægge turen, så den passer ind i dit skema.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 10 minutter med InterCityLyn
  • Priser fra 92 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år med på din billet*
  • Mere end 30 daglige afgange til København
  • Ekstra faciliteter og service med DSB 1’

Rejs fra Vejle til København på lige over 2 timer

Rejs til hovedstaden fra Vejle Station på ingen tid. Det tager faktisk ca. 2 timer og 10 minutter, hvis du rejser med lyntoget. På den måde kommer du hurtigt, nemt og sikkert frem. Rejser du med InterCity-toget er du fremme på København H på ca. 2 timer og 30 minutter.

Vi sørger for gratis internet og masser af strømstik, så du enten kan arbejde eller slappe af i vores bløde og brede sæder. Der er rig mulighed for begge under togturen.

Snup evt. en kop varm kaffe, eller tag noget lækkert med på rejsen fra 7-Eleven på Vejle Station.

Find afgang her

Få din DSB Orange-billet fra 92 kroner

Turen til København kan hurtigt blive ekstra billig, når du får fingrene i vores DSB Orange-billetter. Med sådan en i hånden kan du nemlig komme til København for fra bare 92 kroner.

Det er hurtigt en stor besparelse, du får – som du så kan bruge på noget sjovere.

Vores billige Orange-billetter sættes til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Hvis du allerede nu ved, at du skal rejse fra Vejle til København en bestemt dag, er det bare med at holde øje. Så kan du også få fat i de eftertragtede billetter.

Køb DSB Orange

Børn rejser enten gratis eller til nedsatte priser

Der er hurtigt mange penge at spare, hvis du skal have børnene med til København. Børn under 12 år rejser nemlig gratis med på din Standard-billet. Du kan tage op til to børn med på din billet.

Børn i alderen 12-15 år kan købe billigere billetter til togturen. Der er også andre fordele med en såkaldt Børnebillet. Barnet kan nemlig tage et andet barn under 12 år gratis med på billetten.

Så hvis familien skal til hovedstaden, er der mange penge at spare med toget. Husk at bestille pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele togturen.

Vores over 30 daglige afgange giver stor fleksibilitet

De mere end 30 daglige afgange på strækningen Vejle – København giver dig stor fleksibilitet ift. din rejse. Køber du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag.

Vi har afgange i løbet af hele dagen. Du kan altså rejse med toget morgen, middag og aften, når du skal fra Vejle til København. Du får samme gode service og komfort, uanset hvilken afgang du vælger.

Det er alt sammen med til at gøre din rejse endnu mere fleksibel, hurtig og nem.

Ekstra faciliteter og service med DSB 1’

Når du rejser med DSB 1’, kan du nyde ekstra god service og komfort før, under og efter din rejse.

Start med en gratis kop kaffe, te eller vand i 7-Eleven, nyd diverse forfriskninger under turen, og slap af i vores DSB 1’ Lounge på København H.

Ligesom i toget kan du nyde kaffe, te og vand i loungen, hvor du også kan læse dagens aviser. Har du brug for et mødelokale, kan du frit benytte et mødelokale i 3 timer.

Vi serverer på toget en lækker morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt til rejsen senere på dagen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.