Holstebro - København

Tag toget fra Holstebro - København

Køb DSB Orange-billetter til strækningen Holstebro – København for fra bare 99 kroner. Turen tager lige under 3 timer og 50 minutter. Så er du fremme i hovedstaden. Vi har flere daglige afgange, som du kan vælge blandt. En betalende voksen kan gratis tage to børn under 12 år med på turen.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 45 minutter med InterCityLyn
  • Kom til København for fra bare 99 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år med på din billet
  • Flere afgange hver eneste dag
  • DSB 1’ – få adgang til vores lounge på København H

Fra Holstebro til København på lige under 3 timer og 50 minutter

Når du tager toget til København fra Holstebro, er du fremme på lige under  3 timer og 50 minutter. Det er uanset hvilken af vores mange afgange, du vælger. Du får også altid en behagelig rejse på strækningen til København H.

Du kan arbejde imens, hvis du har behov for dette. Vi stiller gratis internet til rådighed, og derudover har vi strømstik i alle vogne. Du kan selvfølgelig også bare nyde turen i de behagelige omgivelser.

Hvis du vil gøre rejsen endnu mere hyggelig, kan du tage en kop kaffe eller vand med i toget fra 7-Eleven på Holstebro Station.

Find afgang og køb billet her

Til København for fra bare 99 kroner

Det er nemt og hurtigt at finde en Orange-billet til din afgang. Når du bestiller via netbutikken eller DSB app, kan du altid se den billigste billetpris. Du kan eksempelvis komme til København med DSB Orange for fra bare 99 kroner. Så kan du bruge pengene på oplevelser i hovedstaden i stedet for.

Vi sætter billetterne til salg ca. 2 måneder før rejsedatoen. Så ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det en god ide at tjekke med det samme. Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for, at du får en af de billige billetter.

Køb Orange-billet

Tag to børn under 12 år med på din billet

Når du tager børnene med på rejsen, har vi særlige rabatter til jer, så I får en billig tur. Alle betalende voksne kan gratis tage to børn under 12 år med på deres billet.

Rejser du med lidt ældre børn i alderen 12-15 år, skal du købe en Børnebillet, som er en billet til nedsat pris. Alle børn, med en Børnebillet, kan gratis tage ét barn under 12 år med på turen.

For at I kan sidde sammen under hele turen, anbefaler vi, at du køber pladsbilletter til alle.

Flere afgange hver eneste dag

Du kan komme til København, når det passer dig. Du har frit valg mellem flere daglige afgange, når du rejser med toget. Det giver dig en øget fleksibilitet, samtidig med at det gør din planlægning nem.

Du kan frit vælge mellem alle togafgange den pågældende dag, hvis du køber en Standard-billet. Så kan du justere din rejseplan, hvis der skulle ske noget uventet. Det sparer dig for en masse stress og jag.

Planlæg din rejse til København, så den passer til lige præcis dine ønsker og behov.

DSB 1' – få adgang til vores lounge på København H

Når du køber billet til DSB 1’, får du ikke kun forfriskninger og morgenmad på rejsen. Du kan nemlig frit benytte dig af vores DSB 1’ Lounge på København H. Her kan du eksempelvis nyde kaffe, te, kildevand og chokolade. Du kan også frit booke mødelokaler i op til 3 timer.

På rejsen får du bl.a. diverse forfriskninger samt et udvalg af dagens aviser.

Når du rejser på en billet til DSB 1’, kan du helt gratis hente en kaffe, te eller vand i 7-Eleven. Du skal bare vise din billet ved skranken.