Skanderborg - København

Tag toget fra Skanderborg til København

Kom til hovedstaden på lige under 2 timer og 45 minutter. Rejser du på en af de mange Orange-billetter til strækningen, koster billetten fra bare 95 kroner. Børn under 12 år rejser gratis på vores mere end 30 daglige afgange – når de er sammen med en betalende voksen.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 40 minutter med InterCityLyn
  • Køb Orange-billetter for fra bare 95 kroner
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Altid mere end 30 daglige afgange
  • Mere af alt det gode med DSB 1’

På lige under 2 timer og 45 minutter fra Skanderborg til København

Skal du rejse til København, kan du være fremme på København H på lige under 2 timer og 45 minutter med lyntoget. Det tager lige under 3 timer og 10 minutter med InterCity-toget fra Skanderborg Station.

For at du kan få en så god og nem rejse som muligt, har vi flere ting i vores tog, du frit kan benytte. Vi har eksempelvis gratis internet i alle tog samt strømstik ved alle sæder. Så kan du både arbejde og surfe løs på turen.

Du er velkommen til at tage både mad og drikkevarer med på togturen.

Find afgang her

Køb Orange-billetter fra bare 95 kroner

Du kan finde de ekstra billige billetter til strækningen ca. 2 måneder før rejsedatoen. Med sådan en i hånden kan du rejse fra Skanderborg til København for helt ned til 95 kroner.

Det er en rigtig god ide, hvis du tjekker med det samme, du kender din rejsedato. De ekstra billige billetter er nemlig meget eftertragtede. Jo tidligere du tjekker, jo større er chancen for, at du får en DSB Orange-billet.

Pengene kan du i stedet bruge på noget lækkert til togturen eller i hovedstaden. Du kan købe Orange-billetter til alle togafgangene på strækningen – det er nemt og hurtigt.

Køb Orange-billet

Tag to børn under 12 år gratis med på din billet

Som voksen kan du gratis tage to børn under 12 år med på togturen. Når du rejser på en almindelig billet, rejser børnene nemlig gratis sammen med dig på din billet.

Du skal købe en Børnebillet, hvis børnene er mellem 12-15 år. Alle børn, med en Børnebillet, kan selv tage ét barn under 12 år med på togturen – også helt gratis.

Skal du have eksempelvis tre børn under 12 år med på strækningen, kan du købe en Børnebillet til det tredje barn. Det er en god ide med pladsbilletter til alle, så I kan sidde sammen under hele turen.

Altid mere end 30 daglige afgange

Vi har gjort det endnu mere fleksibelt og nemt at rejse med toget, når du skal fra Skanderborg til København. Du kan eksempelvis vælge mellem mere end 30 daglige afgange på strækningen.

Rejser du på en almindelig Standard-billet, har du faktisk frit valg mellem alle togafgangene den pågældende dag. Så kan du nemt tage den afgang, der passer bedst med dit skema.

Det giver dig en helt ny måde at rejse på. Du vælger på dagen, hvilken af afgangene du vil rejse med. Vi sørger altid for, at du kommer godt og sikkert frem.

Mere af alt det gode med DSB 1’

Inden du stiger på toget til København, kan du tage en gratis kop kaffe, te eller kildevand fra 7-Eleven på stationen. Du bestemmer selv, om du vil nyde den før eller under togturen.

Når du rejser på DSB 1’, har vi et udvalg af dagens aviser, te, kaffe og kildevand klar til dig i toget. Dem har du fri adgang til, og vi serverer også morgenmad indtil kl. 10. På senere afgange har vi noget sødt til dig.

I vores DSB 1’ Lounge på København H finder du mødelokaler, arbejdsstationer, diverse forfriskninger og meget mere – perfekt til arbejdet.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.