Aalborg - København

Tag toget fra Aalborg til København

Rejs til hovedstaden på under 4 timer og 30 minutter, når du rejser med lyntoget. Du kan få Orange-billetter fra bare 110 kroner, og du kan som regel tage børnene med gratis. Vores mere end 30 daglige afgange mellem Aalborg og København giver dig ekstra stor fleksibilitet, når du skal planlægge din rejse.

  • Rejsetid ca. 4 timer og 25 minutter med InterCityLyn
  • DSB Orange-billetter fra 110 kroner
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ giver dig ekstra komfort på rejsen

Kom til København fra Aalborg på lidt under 4 timer 30 minutter

Når du rejser med toget til København, rejser du fra centrum til centrum. For at gøre det nemt for dig, afgår toget fra Aalborg Station, og ankommer til København H. Turen tager ca. 4 timer og 30 minutter med lyntoget og lige under 5 timer med InterCity-toget.

På turen bestemmer du selv, om du vil arbejde eller slappe af i vores bløde og brede sæder. Vi har sørget for gratis internet og strømstik i alle vogne, så du nemt kan gøre begge ting.

Tag eventuelt en kop varm kaffe med fra 7-Eleven, som du kan nyde på turen.

Find din afgang

Aalborg – København fra bare 110 kroner med DSB Orange

Du kan også komme billigt til hovedstaden, når du rejser fra Aalborg. Vi har nemlig flere Orange-billetter til vores afgange, så du kan komme ekstra billigt afsted. Hvis du er hurtigt ude, kan du få fat i en af vores billige billetter fra bare 110 kroner.

På den måde kan du hurtigt og billigt rejse på strækningen Aalborg – København. Vores DSB Orange-billetter sættes til salg 2 måneder før rejsetidspunktet.

Ved du allerede nu, at du skal fra Aalborg til København en bestemt dag, er det bare med at holde øje.

Køb DSB Orange-billet

En billig tur for hele familien

Skal du rejse med børn, er der mange penge at spare med toget. Du kan nemlig gratis tage to børn under 12 år med på din egen billet. Er børnene mellem 12-15 år, kan du købe en Børnebillet, som er billigere end en almindelig billet.

Faktisk kan børn, som rejser på en Børnebillet, gratis tage et barn under 12 år med på sin billet. På den måde bliver det hurtigt en billig tur til København for hele familien. 

Det kan være en god ide at booke pladsbilletter, hvis I vil være sikker på at sidde sammen.

Mere end 30 afgange hver dag

Vi har mere end 30 daglige afgange på strækningen Aalborg – København. Så kan du selv vælge mellem alle afgangene på dagen, hvis du har en Standard-billet. På den måde er du ikke bundet til en specifik afgang, hvis der skulle dukke noget uventet op.

Det gør din rejse mere fleksibel, og du kan samtidig planlægge din rejse, så den passer lige ind i dit skema. Vi har afgange i løbet af hele dagen, så du kan rejse tidligt om morgenen til sent om aftenen. Det gør din rejseplan mere fleksibel og meget nemmere at planlægge.

DSB 1’ – ekstra komfort og faciliteter

Vi sørger for forfriskninger på turen, som du har fri adgang til. Vælg mellem flere varianter af kildevand, kaffe og te. Bliv også opdateret på aktuelle nyheder med et udvalg af dagens aviser.

Vi serverer morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt i løbet af dagen. Snup en gratis kop kaffe, te eller vand, mens du venter på toget. Bare vis din billet i 7-Eleven på Aalborg Station.

Har du brug for mødelokaler, kan du bruge vores mødelokaler til 6 eller 12 personer i DSB 1’ Loungen på København H i 3 timer. Her er også internet og forfriskninger.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.