Herning - København

Tag toget fra Herning til København

Kom nemt og hurtigt til hovedstaden, når du rejser fra Herning. Turen tager lige over 3 timer, og du kan spare mange penge på billetten. Vi har både DSB Orange-billetter til 99 kroner samt yderst favorable priser for børn. De flere daglige afgange gør det nemt for dig at finde en afgang, som passer ind i dit skema.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 10 minutter med InterCityLyn
  • Orange-billetter for bare 99 kroner
  • Tag børn med til særdeles favorable priser
  • Flere daglige afgange – morgen, middag og aften
  • DSB 1’ – ekstra service under turen og gratis mødelokaler

Herning – København på lige over 3 timer 

Du kan nemt komme fra det midtjyske til hovedstaden med toget. Det tager lige over 3 timer, at rejse fra Herning Station til København H, uanset hvornår på døgnet du rejser.

Rejsetiden kan bruges på flere ting. Du er velkommen til at arbejde hele vejen, og vi stiller gratis internet til rådighed. Du kan selvfølgelig også nyde turen og slappe af i de bløde sæder. Vi har også strømstik ved alle sæder, så du aldrig mangler strøm.

På begge stationer finder du en 7-Eleven. Nyd eksempelvis en varm kop kaffe, mens du venter på dit tog.

Find afgang

Orange-billetter for bare 99 kroner

Du kan altid købe en billet til København, når det passer ind i din kalender. Hvis du er hurtig ude, kan du få en af vores billige Orange-billetter fra bare 99 kroner.

Skal du rejse til København i fremtiden, er det en god ide at booke med det samme, du kender datoen.

Vi sætter billetterne til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Jo hurtigere du er ude, jo hurtigere kan du sikre dig en af de eftertragtede billetter. Så kan du også rejse på strækningen for fra bare 99 kroner.

Find billige billetter

Tag børn med til særdeles favorable priser

Når hele familien rejser til København fra Herning, er der mange penge at spare, da børn rejser til særdeles favorable priser. En voksen kan tage to børn under 12 år med på sin billet.

Har du børn i alderen 12-15 år, rejser de på nedsat pris med en Børnebillet. Børn kan, på en Børnebillet, gratis tage et barn under 12 år med på turen.

Pengene kan I i stedet bruge på noget lækkert på rejsen. Husk pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele turen.

Flere daglige afgange – morgen, middag og aften

Uanset hvornår på døgnet du rejser, kan du finde en togafgang, der passer med dit skema. Vi kører nemlig morgen, middag og aften, så du kan rejse, når det passer dig.

De flere daglige afgange er med til at gøre din planlægning ekstra fleksibel og nem. Hvis du køber en Standard-billet, er du ikke bundet til én specifik afgang den pågældende dag. Med den kan du frit vælge mellem alle afgange.

Det er især ideelt, hvis du gerne vil have en fleksibel rejseplan på strækningen Herning – København. Når du ikke det ene tog, kan du tage det næste.

DSB 1’ – ekstra service under turen og gratis mødelokaler

Start dagen med en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven. Du skal bare vise din billet til DSB 1’. Den kan du nyde, mens vi serverer en lækker morgenmad indtil kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til rejsen.

Du får fri adgang til dagens aviser samt forfriskninger som kaffe, te og flere varianter af kildevand under turen.

Har du brug for mødelokaler i København, kan du frit booke et mødelokale i 3 timer i vores DSB 1’ Lounge. Vi har lokaler til 6 og 12 personer, og du får selvfølgelig også gratis internet og forfriskninger.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.