Kolding - København

Tag toget fra Kolding til København

Få en masse ekstra fordele, når du rejser med toget. Du kan vælge mellem mere end 30 daglige afgange med en almindelig Standard-billet. Den hurtigste afgang har dig i København på lige over 2 timer, og du kan købe Orange-billetter til strækningen. Har du 2 børn under 12 år, kan du også tage dem med på din billet.

  • Rejsetid ca. 2 time og 5 minutter
  • Køb billetter til bare 92 kroner
  • Mere end 30 afgange hver dag
  • Få en masse ekstra med DSB 1’

Kom til København fra Kolding på lige over 2 timer

Det er nemt og hurtigt at komme til hovedstaden, når du rejser fra Kolding Station. Du ankommer midt i København med toget. På København H er det også nemt at komme videre til din endelige destination med offentlig transport.

Den hurtigste afgang tager lige over 2 timer. Her kan du enten få ordnet noget arbejde eller slappe af i de bløde sæder. Vi har gratis internet og strømstik ved alle sæder i togene, så du kan gøre begge ting under turen.

Snup evt. en kop varm kaffe fra 7-Eleven, mens du venter på toget, eller tag den med på rejsen.

Find alle afgange

Køb dine billetter billigt

Hvorfor ikke spare penge på din billet til København? Vi har Orange-billetter til afgangene på strækningen Kolding – København, så du kan komme billigt afsted.

En DSB Orange-billet koster bare 92 kroner. Det betyder, at der er mange penge at spare. Så kan du i stedet bruge pengene på noget forkælelse på turen.

Vi sætter de billige billetter til salg 2 måneder før rejsetidspunktet. Så hold øje, hvis du allerede nu ved, at du skal rejse på strækningen en gang i den nære fremtid.

Køb din DSB Orange-billet

Tag to børn på under 12 år med på din billet

Det er ikke kun med en Orange-billet, der er mange penge at spare. Skal du have børn med til København, rejser de også til yderst fordelagtige priser.

Du kan faktisk tage to børn under 12 år gratis med på turen. Er børnene mellem 12-15 år, rejser de på en ekstra nedsat billet – en Børnebillet. De kan også tage et barn under 12 år gratis med, når de rejser på en Børnebillet.

Husk at bestille pladsbilletter til alle, så I kan sidde sammen under hele turen.

Mere end 30 afgange hver dag

Det er nemt at planlægge din tur fra Kolding til København, når du rejser med toget. De mere end 30 daglige afgange giver dig nemlig en fleksibilitet uden lige. Skulle du være uheldig og misse en afgang, kan du bare tage den næste – med samme billet.

Når du køber en Standard-billet, er du nemlig ikke bundet til en specifik afgang. Du kan i stedet stige på toget, når du lyster, den pågældende dag. Så kan du altid skubbe togrejsen frem og tilbage uden problemer.

Vi rejser, så det passer ind i din kalender. Transport uden bekymringer – nemt, hurtigt og fleksibelt.

Få en masse ekstra med DSB 1’

Gør din rejse endnu mere behagelig med en billet til DSB 1’. Vis din billet i 7-Eleven, så får du en gratis kaffe, te eller kildevand.

Slap af i vores DSB 1’ Lounge på København H. Her har du fri adgang til diverse forfriskninger, internet og mødelokaler til 6 eller 12 personer.

Under selve rejsen serverer vi morgenmad for dig indtil kl. 10. Rejser du med os senere på dagen, har vi noget sødt på turen til dig.

Du får også fri adgang til et udvalg af dagens aviser, kildevand, kaffe og te, når du rejser med os.