Thisted - København

Tag toget fra Thisted til København

Kom til hovedstaden for fra bare 106 kroner, når du rejser på en Orange-billet. Vi har flere daglige afgange hver dag, og du ankommer på lige under 5 timer og 40 minutter, når du rejser med lyntoget. Skal du have børnene med på turen, rejser de gratis, når de er i selskab med en voksen.

  • Rejsetid ca. 5 timer og 40 minutter
  • Kom til København fra 106 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn med på din billet
  • Vælg mellem flere daglige afgange
  • Ekstra komfort og flere fordele med DSB 1’

Thisted – København på lige under 5 timer og 40 minutter

Kom til hovedstaden på lige under 5 timer og 50 minutter, når du rejser med lyntoget. Længere tid tager det ikke, når du rejser fra Thisted Station. Herfra kan du nemt komme videre til hovedstaden.

Du er altid velkommen til at tage både mad og drikke med på turen, når du rejser med toget. Vi har også sørget for gratis internet og strømstik, så du kan få en masse underholdning, mens du rejser – også mulighed for arbejde.

Når du ankommer på København H, kan du nemt og hurtigt tage bl.a. en varm kop kaffe fra 7-Eleven med dig videre.

Se afgange her

Fra Thisted til København fra bare 106 kroner med DSB Orange

Vi sætter de billige Orange-billetter til salg ca. 2 måneder før den gyldige rejsedato. Så ved du allerede nu, at du skal fra Thisted til København, er det bare med at holde øje i vores netbutik.

Når du rejser på en DSB Orange-billet på strækningen Thisted – København, kan du komme afsted for fra bare 106 kroner. På den måde bliver der hurtigt råd til en masse fornøjelser i København.

De billige Orange-billetter er yderst eftertragtede. Det er derfor altid en god ide at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig en af disse.

Find din billige billet

Tag to børn med på din billet

Uanset hvilken af afgangene du vælger, kan voksne tage to børn under 12 år gratis med på strækningen. Børn rejser med på din billet, som du bare skal have med dig i toget.

Rejser du med børn mellem 12-15 år til København, er der også penge at spare. De rejser nemlig på en Børnebillet. Børn, som rejser på en Børnebillet, kan også tage et barn under 12 år gratis med.

Der er altså mange penge at spare, hvis du skal have hele familien med til København fra Thisted. Husk pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele turen.

Vælg mellem flere daglige afgange

Du kan vælge mellem alle togafgangene den pågældende dag, når du rejser på en Standard-billet. Så skal du ikke bekymre dig om at nå en specifik afgang. Du kan nemlig bare tage den næste.

Din rejse bliver dermed hurtigt ekstra fleksibel, da du altid kan rejse på en afgang, der passer perfekt ind i dit skema. Samtidig kan du arbejde eller slappe af, mens du sidder i toget.

Der er afgange gennem hele døgnet, og vi sørger for, at du kommer godt og sikkert frem, mens du nyder turen i de bløde sæder.

Ekstra komfort og flere fordele med DSB 1’

Det er nemt at købe en billet til DSB 1’. Du kan bl.a. købe den online, i vores DSB app, i automaterne og 7-Eleven på stationerne. Med sådan en i hånden er du sikret ekstra komfort og flere fordele.

På København H har du adgang til vores DSB 1’ Lounge med gratis mødelokaler, arbejdsstationer, aviser og TV 2 News. Vi har også diverse forfriskninger til dig, som du kan nyde.

Under rejsen får du morgenmad indtil kl. 10, kildevand, kaffe, te og dagens aviser samt en garanteret siddeplads i InterCity og InterCityLyn.

Få en gratis kaffe, te eller vand i 7-Eleven på København H.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.