Ringsted - København

Tag toget fra Ringsted til København

Med en rejsetid på lige under 45 minutter med InterCity-toget er du hurtigt fremme i København.

  • Rejsetid ca. 40 minutter
  • Tag børnene med på din billet
  • Vælg mellem mere end 50 afgange – hver dag

Ringsted – København på lige under 45 minutter

Vi har gjort det nemt og hurtigt at rejse på strækningen. Det tager nemlig lige under 45 minutter at komme fra Ringsted Station til København, når du rejser med InterCity-toget.

Uanset om du skal arbejde eller bare gerne vil slappe af, er der rig mulighed for begge ting på turen. Vi stiller gratis internet til rådighed, og vi har samtidig sat strømstik klar til dig.

Du kan også tage Regionaltoget til København H. Det tager under 50 minutter. Snup evt. en kop kaffe fra 7-Eleven, mens du venter på toget – du må også gerne tage den med på turen.

Find din afgang

Tag to børn under 12 år med på din billet

Hvis du gerne vil have børnene med fra Ringsted til København, er der mange penge at spare med toget. En voksen kan nemlig tage to børn under 12 år med på sin egen billet.

Vi har en særlig Børnebillet, hvis du skal have børn mellem 12-15 år med på strækningen. Alle børn, med en Børnebillet, kan selv tage ét barn under 12 år med på togturen.

Vælg mellem mere end 50 afgange – hver dag

Rejser du på en Standard-billet, kan du vælge mellem alle togafgangene den pågældende dag. Det betyder, at du får en meget mere fleksibel og nem planlægning, når du skal til København.

Uanset hvilken af de mere end 50 daglige afgange du rejser med, sørger vi for, at du kommer nemt og godt frem. Du slipper også for eventuel stress og jag med de mange afgange.

Du kan nemt planlægge din tur, så den passer ind i dit skema. Skulle du misse den afgang, du oprindeligt havde planlagt at nå, kan du bare tage den næste.

Hold møder eller slap af i DSB 1’ Lounge

Når du har en billet til DSB 1’, har du samtidig også adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her kan du frit booke mødelokaler, bruge arbejdsstationerne, nyde diverse forfriskninger, læse dagens avis og meget mere.

Du får også en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven med din billet. Bare vis billetten ved skranken, når du henter den.

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.