Sønderborg - København

Tag toget fra Sønderborg til København

Uanset om det er arbejde eller fornøjelse, kan du hurtigt og billigt rejse fra Sønderborg til hovedstaden. Turen med lyntoget tager lige over 3 timer og 30 minutter. Du kan rejse for bare 109 kroner på en Orange-billet. Vi har også fordelagtige børnerabatter, så hele familien sparer mange penge.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 35 minutter med InterCityLyn
  • Rejs for bare 109 kroner med DSB Orange
  • Tag børnene ekstra billigt med på togturen
  • Optimale arbejdsbetingelser på turen med DSB 1’

Rejsetid lige over 3 timer og 30 minutter mellem Sønderborg – København

Du kan ankomme på Københavns Hovedbanegård efter ca. 3 timer og 35 minutter, når du rejser med toget fra Sønderborg Station. Rejser du med InterCity-tog, er du i hovedstaden på mellem 4 timer og 4 timer og 26 minutter.

Rejsetiden kan du bruge, som du vil. Der er plads til at arbejde undervejs samt slappe af på den flotte tur på tværs gennem Danmark.

Du kan frit bruge det gratis internet undervejs, og vi har sørget for strømstik i alle vogne, så du ikke løber tør for strøm på turen.

Find afgang her

Rejs for bare 109 kroner med DSB Orange

Du kan rejse på strækningen Sønderborg – København for helt ned til 109 kroner med en DSB Orange-billet. Så kan du evt. forkæle dig selv med en kop kaffe fra 7-Eleven på København H.

Der er Orange-billetter på alle daglige afgange til København, men de er meget eftertragtede. Så ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det en rigtig god ide at holde øje. Så kan du også sikre dig en af de billige billetter.

Vi sætter billetterne til salg ca. 2 måneder før rejsedatoen. Du kan altid se den billigste pris ud for hver enkel afgang.

Køb din billige billet

Tag børnene med på togturen

Der er forskellige priser for børn på turen til København afhængig af deres alder. Skal du rejse med børn under 12 år, kan du tage to børn med på din egen billet.

Børn mellem 12-15 år rejser på en billig billet kaldet en Børnebillet. Med sådan en billet kan de faktisk også tage et barn under 12 år gratis med på turen.

Du kan altså spare mange penge med toget, hvis du skal rejse med børn. Det er en god ide at bestille pladsbilletter, så I kan sidde sammen under hele turen.

Optimale arbejdsbetingelser på turen med DSB 1’

Når du booker en billet til DSB 1’, får du bl.a. adgang til en arbejdsplads i vores DSB 1’ Lounge. I loungen kan du også nyde forfriskninger i form af kaffe, te, vand og chokolade. Der er også TV 2 News samt dagens aviser.

Inden du skal videre rundt i København, kan du tage en gratis kop kaffe, te eller vand med dig fra 7- Eleven. Du skal bare vise din billet.

Under turen får du morgenmad indtil kl. 10. Efter kl. 10 serverer vi lidt sødt. Der er også fri kaffe, te og vand på rejsen.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.