Aarhus - København

Tag toget fra Aarhus til København

Med en rejsetid på under 3 timer kommer du hurtigt frem til hovedstaden fra Aarhus. Du kan også spare mange penge med vores DSB Orange-billetter. Faktisk kan du også tage to børn under 12 år med på din Standard-billet. Kombineret med vores mere end 30 daglige afgange, er det nemt, hurtigt og komfortabelt at rejse med toget fra Aarhus til København.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 55 minutter med InterCityLyn
  • Rejs for helt ned til 99 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • DSB 1’ giver dig endnu flere fordele og større komfort

Centrum til centrum på under 3 timer med lyntoget

Det er nemt og hurtigt at komme fra centrum af Aarhus til centrum af København med toget. Vi kører fra Aarhus H til København H. Det er nemt at komme til og fra begge stationer, når du skal videre. Der er masser af plads og muligheder for både arbejde og afslapning i toget.

Du kan få en lækker kop kaffe i 7-Eleven til turen på Aarhus H, eller du kan tage en kop med videre fra København H.

Vi har sørget for masser af strøm, så du kan bruge vores gratis internet uden at være nervøs for strømniveauet.

Find din afgang

Toget eller bussen? Valget er dit

Skal du fra Århus til København eller omvendt, og har du besluttet dig for at lade bilen stå, har du to oplagte muligheder: Toget eller bussen.

I toget har du plads. Plads til at arbejde, slappe af og udveksle meninger med andre, der ligesom dig har valgt at rejse fra A til B i en togkupe. Plads til at vinke til bussen, der kæmper sig frem, og plads til at gi’ kæresten et lille klem.

Foretrækker du at krydse landet i ro og mag, kan du i vores stillezoner uforstyrret nyde udsigten til by, skov og vand. Eller lade dig berige af en bog, en podcast eller seneste single fra dit yndlings-band.

Bussen får dig også frem. Men som bekendt kan vejen derhen være lige så vigtig som målet – og det vil vi mene er tilfældet her.

Hvornår vil du afsted? Vi har flere end 30 daglige afgange. Toget eller bussen? Du bestemmer selv.

Rejs Aarhus – København fra bare 99 kroner

Du kan komme til København fra Aarhus for fra bare 99 kroner. Vi har nemlig mange DSB Orange-billetter til vores togafgange. På den måde kan du komme billigt til hovedstaden. Pengene kan du eksempelvis bruge på noget lækkert til turen, som du er velkommen til at tage med i toget.

Vores DSB Orange-billetter sættes typisk til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det bare med at holde øje. Så kan du komme både nemt og billigt til København.

Køb en Orange-billet

Børn rejser gratis med på din billet

Børn i alderen 0-11 år rejser normalt gratis med toget i selskab med en voksen. Du kan nemlig tage op til to børn under 12 år med på din egen billet, når du rejser. Det gælder for alle billetter til Standard.

Børn i alderen 12-15 år rejser ikke gratis, men de får rabat på deres Børnebillet. De kan også tage ét barn gratis med på deres egen billet.

Husk at booke pladsbilletter, hvis I vil være sikker på at sidde sammen under hele turen.

Nem planlægning med mere end 30 daglige afgange

Vi har gjort det nemt for dig at rejse, når det passer ind i din kalender. Vores mere end 30 daglige afgange, gør det nemlig nemt og fleksibelt at rejse fra Aarhus til København.

Du vælger selv, hvilken afgang du vil med, når du har købt en Standard-billet. Du kan nemlig frit vælge blandt de mange togafgange, den dag din billet er gyldig til. På den måde er du ikke bundet til et fast tidspunkt, hvis der kommer noget i vejen.

Det bliver ikke nemmere, hurtigere og mere fleksibelt, end når du rejser med toget.

Lad op i vores DSB 1’ Lounge

Du får et væld af ekstra fordele, når du rejser med DSB 1’. Du får blandt andet adgang til vores DSB 1’ Lounge i både Aarhus og København. Her kan du eksempelvis nyde gratis forfriskninger, læse dagens aviser og booke mødelokaler til 6 eller 12 personer. Vi har gratis internet i hele loungen.

Få gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven, inden du stiger på toget. Du skal bare vise din billet.

Under turen serverer vi morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt i løbet af dagen. Du får også fri adgang til dagens aviser, kildevand, kaffe og te.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.