Svendborg - København

Tag toget fra Svendborg til København

Med lyntoget er du fremme i København på lige under 2 timer og 10 minutter. Du kan også finde Orange-billetter fra bare 84 kroner til vores mere end 30 daglige afgange, hvis du er hurtigt ude. Skal du have hele familien med på turen, er der også mange penge at spare på billetterne.

  • Rejsetid ca. 2 timer og 10 minutter med InterCityLyn
  • Orange-billetter fra bare 84 kroner
  • Tag to børn på under 12 år med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • Endnu flere fordele på rejsen med DSB 1’

Svendborg - København på lige under 2 timer og 10 minutter

Skal du fra Svendborg til København, kommer du hurtigt frem med toget. Regionaltoget fra Svendborg Station og lyntoget fra Odense Station til hovedstaden har dig fremme på lige under 2 timer og 10 minutter. Undervejs er der rig mulighed for både at arbejde og slappe af i de komfortable sæder.

InterCity-toget fra Odense Station har dig fremme på København H på lige under 2 timer og 30 minutter. Alle togafgange har gratis internet og strømstik til alle. Så kan du bruge tiden på lige præcis det, du gerne vil.

Du er velkommen til at tage kaffe og andre lækkerier fra 7-Eleven med på turen.

Se din afgang

Orange-billetter fra 84 kroner

Turen til hovedstaden er ikke bare hurtig – den er også billig. Du kan nemlig komme fra Svendborg til København fra bare 84 kroner. Mere koster det ikke med en DSB Orange-billet. Så kan du i stedet bruge pengene på noget lækkert til turen eller noget sjovt i København.

Jo hurtigere du er ude, jo flere afgange har du at vælge mellem, når du skal købe din Orange-billet. Vi sætter de ekstra billige billetter til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet.

Orange-billetterne er til dig, som gerne vil rejse på et godt tilbud.

Find din Orange-billet

Tag to børn på under 12 år med på din billet

Hver betalende voksen kan tage to børn under 12 år gratis med på turen til København. Børn i alderen 12-15 år rejser på en billet til en særlig nedsat pris – en Børnebillet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan tage også et barn under 12 år gratis med på turen.

Rejser du med tre børn, kan du tage de to gratis med. Det tredje barn rejser på en Børnebillet.

Det er altid en god ide med en pladsbillet, når du har børn med i toget. Så kan I sidde sammen på hele strækningen.

Mere end 30 daglige afgange mellem Svendborg og København H

Vælg mellem mere end 30 daglige afgange, når du rejser med toget på strækningen Svendborg – København. De mange afgange hver dag betyder, at du nemt og hurtigt kan finde en afgang, som passer lige ind i din planlægning. På den måde bliver det nemt at planlægge din tur.

Det bliver endda også ekstra fleksibelt, når du rejser på en Standard-billet. Med den kan du nemlig frit vælge mellem alle togafgange den pågældende dag. Når du ikke en bestemt afgang, kan du bare tage den næste – helt uden at skifte billet.

Vi kører, når det passer med dit skema.

Endnu flere fordele på rejsen med DSB 1’

Der er mange gode grunde til at vælge DSB 1’, når du skal fra Svendborg til København. Under rejsen får du morgenmad indtil kl. 10, når du stiger ind i InterCity- eller InterCityLyn-toget i Odense. Rejser du senere, serverer vi noget sødt. Du har også fri adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser på strækningen mellem Odense og København H.

Inden du stiger på toget, kan du tage en gratis kaffe, te eller vand fra 7-Eleven. Du skal bare vise din billet.

Du kan holde dine møder i vores DSB 1’ Lounge på København H. Her kan du også nyde diverse forfriskninger, gratis internet og arbejdsstationer. Her kan du nemt klare alt dit arbejde.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.