Randers - København

Tag toget fra Randers til København

Med en rejsetid på lige under 3 timer og 35 minutter tager det ikke lang tid at komme fra Randers til København. Toget bringer dig fra centrum til centrum, så du nemt kan komme videre. Du kan vælge mellem mere end 30 daglige afgange, og du kan købe Orange-billetter til dem alle. De billige billetter koster fra bare 102 kroner.

  • Rejsetid ca. 3 timer og 35 minutter med InterCityLyn
  • Book din Orange-billet fra 102 kroner nu
  • Tag to børn med på din voksenbillet
  • Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange
  • Ekstra komfort og adgang til mødelokaler med DSB 1’

Med toget fra Randers til København på lige under 3 timer og 35 minutter

Du kommer hurtigt frem til hovedstaden, når du rejser med toget. Rejser du med lyntoget tager det lige under  3 timer og 35 minutter. Du ankommer på København H efter  ca. 4 timer og 5 minutter med InterCity-toget.

Der er en 7-Eleven på begge stationer. Det betyder, at du eksempelvis kan tage en varm kop kaffe eller snack med i toget fra Randers Station. Du må nemlig gerne tage begge ting med i toget.

Skal du arbejde under rejsen, eller står den på afslapning? Du kan nemt gøre begge ting under togturen. Vi sørger bl.a. for gratis internet og strømstik ved alle sæder.

Find den bedste afgang

Orange-billet fra 102 kroner

Det er nemt, hurtigt og billigt at rejse fra Randers til København med toget. Du kan faktisk komme til hovedstaden for bare 102 kroner, hvis du køber en af de ekstra billige Orange-billetter.

Du kan altså komme til København for få penge, så der er lidt mere at gøre godt med, når du ankommer. De billige billetter sættes typisk til salg ca. 2 måneder før rejsedatoen.

Ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det med at holde øje. Billetterne er nemlig meget eftertragtede. Så jo tidligere du er ude, jo større er chancen også.

Køb din Orange-billet nu

Tag børnene med 

En betalende voksen kan have to børn under 12 år gratis med på sin egen billet. Rejser du med et tredje barn under 12 år, kan du købe en nedsat billet til barnet – en Børnebillet.

Der er også gode rabatter til børn mellem 12-15 år. De rejser nemlig også på en Børnebillet, når de skal med toget. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan gratis tage et barn under 12 år med på turen.

Du kan altså spare mange penge, hvis du skal have familien med på turen. Husk at købe pladsbilletter, så I kan sidde sammen.

Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange

Det behøver ikke være svært at planlægge turen fra Randers til København, så den passer lige ind i dit skema. Du kan nemlig vælge mellem mere end 30 daglige togafgange på strækningen. Det betyder, at du nemt kan komme afsted både morgen, middag og aften.

Du får endda frit valg mellem alle afgange den pågældende dag, hvis du køber en Standard-billet. Så gør det ikke noget, hvis du er nødt til at rykke rundt på rejsetidspunktet.

Toget kører, så det passer ind i din planlægning – hver eneste dag.

Ekstra komfort og adgang til mødelokaler med DSB 1’

Hvis du gerne vil have ekstra komfort, forfriskninger og adgang til mødelokaler, er DSB 1’ noget for dig. Når du rejser på turen, får du serveret en lækker morgenmad indtil kl. 10. Rejser du på et senere tidspunkt, har vi noget sødt til dig.

Du har også fri adgang til kildevand, kaffe og te på hele strækningen samt et udvalg af dagens aviser.

Når du ankommer på København H, kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge, inden turen går videre. I loungen har du desuden adgang til diverse forfriskninger, arbejdsstationer og mødelokaler til 6 eller 12 personer.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.