Hjørring - København

Tag toget fra Hjørring til København

For fra bare 121 kroner kan du komme fra Hjørring til København. Rejser du med lyntoget, tager lige under 5 timer og 20 minutter. Vi har flere daglige afgange, du kan vælge mellem, og børn rejser gratis sammen med en betalende voksen.

  • Rejsetid ca. 5 timer og 20 minutter med InterCityLyn
  • Fra bare 121 kroner med DSB Orange
  • To børn rejser gratis med en betalende voksen
  • Vælg mellem mere end 15 daglige afgange
  • Få mere ud af din rejse med DSB 1’

Lige under 5 timer og 20 minutter med lyntoget

Med lyntoget er du fremme på København H på lige under 5 timer og 20 minutter.

Skal du arbejde på turen, har vi sørget for gratis internet og masser af strømstik. Du kan selvfølgelig bare også slappe af i de bløde sæder og nyde turen. Det er helt op til dig.

Snup en varm kop kaffe eller en lækker snack med på turen. Du er velkommen til at tage mad og drikke med på turen.

Find afgang her

Fra bare 121 kroner med DSB Orange

Kom til København fra Hjørring for fra bare 121 kroner. Så billigt bliver det, når du rejser på en DSB Orange-billet. Pengene kan du i stedet bruge på din tur i København.

Vi sætter de billige Orange-billetter til salg ca. 2 måneder før rejsedatoen. Så ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det bare med at holde øje. Så kan du også sikre dig en af dem.

Der er rift om de billige billetter til København. Du kan finde DSB Orange-billetter til mange afgange – selvfølgelig også på turen hjem.

Køb DSB Orange-billet

To børn rejser gratis med en betalende voksen

Skal du have børn under 12 år med på turen til København, er der mange penge at spare med toget. Du kan fuldstændig gratis tage to børn under 12 år med på din egen billet.

Børn mellem 12-15 år rejser også billigt. De rejser nemlig på en Børnebillet på strækningen. Når de rejser på den særlig nedsatte billet, kan de også tage ét barn under 12 år med på turen.

Det kan være en rigtig god ide at købe pladsbilletter, når du har børnene med. Så er I nemlig sikker på at komme til at sidde sammen.

Vælg mellem flere daglige afgange

Hvorfor ikke rejse ekstra fleksibelt, når du skal fra Hjørring til København? Vi har sørget for mere end 15 daglige afgange, så du nemt og hurtigt kan vælge en afgang, der passer med dit skema.

Du har frit valg mellem alle afgange, når du rejser på en Standard-billet. Så slipper du for at stresse, hvis der sker noget uventet. Du kan nemlig bare tage en senere afgange.

Vi rejser hele dagen, så du kan komme til København, når du har behov for det. Med toget kommer du altid sikkert og godt frem, samtidig med at du kan slappe af undervejs.

Få mere ud af din rejse med DSB 1’

Med en billet til DSB 1’ får du mere ud af din rejse under og efter togturen.

I InterCityLyn serverer vi morgenmad indtil kl. 10 samt lidt sødt hvis du rejser senere. På turen har du fri adgang til dagens aviser, kildevand, kaffe og te.

På København H kan du bruge vores DSB 1’ Lounge til at holde dine møder i, nyde forfriskninger og meget andet. Der er også arbejdsstationer og gratis internet, hvis du har behov for det.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.