Roskilde - København

Tag toget fra Roskilde – København

Det tager på lige under 30 minutter med toget fra Roskilde til København. Som voksen kan du tage to børn under 12 år med på din billet.

  • Rejsetid ca. 25 minutter
  • En voksen kan tage to børn under 12 år med på sin billet
  • Frit valg mellem mere end 50 afgange
  • DSB 1’ – få mere af det hele

Roskilde – København på lige under 30 minutter

Når du rejser med toget til København H fra Roskilde, er du hurtigt fremme. Afhængig af hvornår du rejser fra Roskilde Station, er du fremme på lige under 30 minutter.

Når du sidder i de bløde sæder, er der mulighed for både at arbejde samt slappe af og nyde turen. Der er gratis internet og strømstik ved alle sæder i vognene – de er lige til at bruge.

På Roskilde Station kan du bl.a. købe en lækker kaffe. Den kan du nyde, mens du venter på toget. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage den med i toget

Find afgang her

Tag to børn under 12 år med på din egen billet

Børn under 12 år kan rejse gratis sammen med en voksen. En voksen kan nemlig tage to børn under 12 år med på sin billet. Der er altså hurtigt mange penge at spare for hele familien.

Har du børn i alderen 12-15 år med, kan du købe en nedsat billet til dem – en Børnebillet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan selv tage et barn under 12 år gratis med på turen.

Rejser du med et tredje barn under 12 år, skal du købe en Børnebillet til denne. Det kan ofte være en god ide med pladsbilletter til alle.

Frit valg mellem mere end 50 afgange

Du kan planlægge din rejse med toget, så du kan komme afsted, når det passer ind i din kalender. Vi har nemlig mere end 50 afgange hver eneste dag, som du kan vælge mellem.

Har du købt en Standard-billet, kan du vælge mellem alle afgangene den pågældende dag. Det er endda helt uden, at du behøver købe en ny billet, hvis du misser den oprindelige afgang.

Din rejse og planlægning bliver hurtigt meget mere fleksibel på den måde. Når du ikke den afgang, du havde planlagt efter, kan du i stedet tage den næste kort tid efter.

DSB 1’ – få mere af det hele

Få kaffe, inden du stiger på toget. Bare vis din billet til DSB 1’ i 7-Eleven på Roskilde Station. Den kan du nyde, mens du venter på toget. Du kan også vælge te eller kildevand i stedet.

På København H kan du benytte vores DSB 1’ Lounge. Her finder du gratis mødelokaler, arbejdsstationer, internet, diverse forfriskninger og meget mere.