Frederikshavn - København

Tag toget fra Frederikshavn til København

Der er flere daglige afgange at vælge mellem, når du rejser med toget på strækningen Frederikshavn – København. Det tager lige under 5 timer og 55 minutter med lyntoget, og en Orange-billet koster fra 126 kroner. Vi har også ekstra gode børnerabatter til børn.

  • Rejsetid ca. 5 timer og 55 minutter
  • DSB Orange-billetter fra bare 126 kroner
  • Særlige rabatter for børn
  • Flere daglige afgange
  • DSB 1’ – endnu mere før, under og efter togturen

Rejs fra Frederikshavn til København på lige under 5 timer og 55 minutter

Det er nemt og hurtigt at komme til hovedstaden, når du rejser med lyntoget. Turen fra Frederikshavn Station til København H tager nemlig lige under 5 timer og 55 minutter.

Du bestemmer selv, hvad du bruger tiden på, når vi bringer dig tværs gennem Danmark. Vi stiller gratis internet og strømstik til rådighed, så du både kan arbejde samt surfe løs på hele turen.

Skulle du have lyst til at tage noget lækkert med på turen, er du mere end velkommen. 7-Eleven har blandt andet god kaffe og andre lækkerier stående klar til dig.

Find din afgang

DSB Orange-billetter til bare 126 kroner

Jo hurtigere du er ude, jo større er chancen for, at du kan sikre dig en af de billige Orange-billetter. Med sådan en i hånden kan du nemlig komme til København fra Frederikshavn for fra bare 126 kroner.

Du kan finde de billige DSB Orange-billetter ca. 2 måneder før rejsedatoen. Så ved du allerede nu, at du skal til hovedstaden, er det bare med at holde øje.

Vi har Orange-billetter til alle afgangene på strækningen Frederikshavn – København, så du kan få en til lige præcis den afgang, der passer dig bedst.

Køb DSB Orange

Særlige rabatter for børn

Der er altid gode rabatter til børn, når de rejser med toget på strækningen fra Frederikshavn til København. Der er mange penge at spare, hvis I skal hele familien afsted.

Hos DSB rejser børn under 12 år gratis med toget i følgeskab med en betalende voksen. En voksen kan nemlig tage op til to børn under 12 år gratis med på sin egen billet – husk pladsbilletterne.

Børn mellem 12-15 år rejser på en Børnebillet, der er en ekstra nedsat billet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan selv tage et barn under 12 år gratis med.

Flere daglige afgange

Hver eneste dag kan du vælge mellem flere daglige afgange, når du skal med toget til København. Det giver dig en fleksibilitet, du ikke finder andre steder.

Du kan faktisk vælge mellem alle togafgangene den pågældende dag, når du rejser på en Standard-billet. Skulle du misse den planlagte afgang, kan du helt simpelt bare rejse med den næste i stedet på samme billet.

Vi sørger for, at du kommer godt frem, uanset hvilken afgang du rejser med. Så læn dig tilbage og nyd turen. Vi skal nok tage os af alt det praktiske undervejs.

DSB 1’ – endnu mere før, under og efter togturen

Med DSB 1’ får du mere ud af din rejse, og det gælder ikke kun selve togturen. Før turen overhovedet er startet, kan du nyde en gratis kop kaffe, te eller vand fra 7-Eleven.

På togturen til hovedstaden har vi sat forskellige varianter af kildevand, kaffe og te frem til dig, som du frit kan benytte. Vi har også dagens aviser liggende klar til dig. Rejser du før 10, serverer vi en lækker morgenmad.

På København H kan du i vores DSB 1’ Lounge finde mødelokaler, gratis arbejdsstationer og diverse forfriskninger.