Fredericia - København

Tag toget fra Fredericia til København

Rejs til hovedstaden fra Fredericia på lige under 1 time og 50 minutter. Du kan købe Orange-billetter fra bare 88 kroner. Med mere end 30 daglige afgange kommer du både hurtigt og billigt afsted til København. Rejser du med hele familien, er der mange penge at spare. Du kan eksempelvis tage to børn under 12 år gratis med på din billet.

  • Rejsetid ca. 1 time og 50 minutter med InterCityLyn
  • Priser til København fra bare 88 kroner med DSB Orange
  • Tag to børn under 12 år gratis med på din billet
  • Mere end 30 daglige afgange
  • Forfriskninger under turen samt mødelokaler i København med DSB 1’

Fredericia – København: rejsetid fra 1 time og 43 minutter

Du kan enten tage lyntoget eller InterCity-toget, når du skal til København fra Fredericia Station. Med lyntoget er du i hovedstaden på lige under 1 time og 50 minutter, mens det tager lige under 2 timer og 15 minutter for InterCity-toget at transportere dig til København H.

På turen sørger vi for, at du både har gratis internet og strømstik ved alle sæder. Så kan du enten få ordnet noget arbejde eller slappe af på turen, når det passer dig.

På begge stationer kan du købe kaffe og snacks i 7-Eleven. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at tage begge dele med i toget.

Find den rette afgang

Orange-priser til København fra bare 88 kroner

Vi sætter vores Orange-billetter til salg ca. 2 måneder før rejsetidspunktet. Du kan altså nemt booke din billige billet i god tid, når du skal til København.

En DSB Orange-billet til strækningen Fredericia – København koster fra bare 88 kroner. Så kan du i stedet bruge pengene på noget lækkert til turen eller noget sjovt i København.

Du kan finde billetter til alle vores mange afgange til hovedstaden, men det er med at være hurtig ude, da de er meget populære. Jo før, jo bedre, hvis du vil være sikker på at få en af billetterne.

Køb din billige DSB Orange-billet

Tag to børn under 12 år gratis med på din billet

Der er mange penge at spare for familier, når de skal fra Fredericia til København. Voksne kan nemlig tage op til to børn under 12 år gratis med på deres billet.

Rejser en voksen og tre børn i alderen 0-11 år sammen, kan den voksne tage to af børnene gratis med. Det tredje barn rejser på en Børnebillet.

Børn i alderen 12-15 år rejser også på en Børnebillet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan desuden gratis tage et barn under 12 år med på turen.

Bestil pladsbilletter til alle, så I kan sidde sammen under hele turen.

Mere end 30 daglige afgange mellem Fredericia og København H

Køber du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem de mere end 30 daglige afgange den pågældende dag. På den måde slipper du for at skulle nå en specifik afgang. Det er især praktisk, hvis der skulle ske noget uventet.

Du skal altså ikke købe en ny billet, hvis tidsplanen pludselig skrider. Når du ikke den planlagte afgang, kan du bare tage den næste.

Din planlægning bliver yderst nem, da vi kører morgen, middag og aften. Du kan hurtigt finde en afgang, der passer lige ind i din kalender.

Forfriskninger under turen samt mødelokaler i København med DSB 1’

Forkæl dig selv med en billet til DSB 1’. Her har du fri adgang til kaffe, te og kildevand samt et udvalg af dagens aviser på turen. Vi serverer også morgenmad indtil kl. 10, så du er klar til resten af dagen. Stiger du på senere, har vi noget sødt til dig.

På København H kan du slappe af i vores DSB 1’ Lounge. Her er et bredt udvalg af forfriskninger, arbejdspladser og gratis mødelokaler i op til 3 timer.

Du får også en kaffe, te eller kildevand gratis i 7-Eleven med DSB 1’ – bare vis din billet.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.