Kalundborg - København

Tag toget fra Kalundborg til København

Når du tager toget på strækningen Kalundborg – København, kan du komme afsted for fra 36 kroner med DSB Orange. Turen tager lige under 1 time og  35 minutter, og du kan tage to børn gratis med på vores mere end 20 daglige afgange. Har du billet til DSB 1’, har du også adgang til vores lounge.

  • Rejsetid ca. 1 time og 30 minutter
  • Rejs for fra bare 36 kroner med DSB Orange
  • To børn rejser gratis sammen med en betalende voksen
  • Mere end 20 afgange hver dag
  • Adgang til lounge og ekstra fordele med DSB 1’

Fra Kalundborg til København på lige under 1 time og 35 minutter

Når du rejser med Regionaltoget til København H fra Kalundborg, tager turen lige under 1 time og 35 minutter – få afgange kan afvige herfra.

Vi sørger for, at du har gratis internet og strøm i alle vognene. Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du bruger tiden i de bløde sæder til. Der er rigeligt med muligheder for både afslapning og arbejde.

Inden du stiger på toget på Kalundborg Station, kan du nyde en kop kaffe fra 7-Eleven. Du er også mere end velkommen til at tage både mad og drikke med på turen.

Find afgang

Rejs for fra bare 36 kroner med DSB Orange

Vi har flere DSB Orange-billetter til strækningen mellem de to byer. Du kan nemt finde dem i vores netbutik. Køber du en af vores billige Orange-billetter, kan du komme til København for fra bare 36 kroner.

Du kan finde de billige billetter ca. 2 måneder før rejsedatoen. Det er typisk her, vi sætter dem til salg. Så ved du allerede nu, at du skal rejse på strækningen, er det bare med at holde øje.

Jo hurtigere du er ude, jo større er sandsynligheden for, at du får en af de yderst eftertragtede billetter – der er Orange-billetter til alle afgange.

Køb DSB Orange-billet

To børn rejser gratis sammen med en betalende voksen

Skal du have hele familien med fra Kalundborg til København? Det er både nemt og billigt med toget, da du kan tage to børn under 12 år gratis med på din egen billet.

Har du børn i alderen 12-15 år, rejser de også billigt på strækningen. De rejser nemlig på en Børnebillet. Alle børn, som rejser på en Børnebillet, kan tage et barn under 12 år gratis med også.

Når du skal have børn med på turen, er det som regel en god ide med pladsbilletter. Så kan I være sikker på at sidde sammen under hele togturen.

Mere end 20 afgange hver dag mellem Kalundborg og København H

Med toget har du altid mere end 20 daglige afgange at vælge mellem, når du skal til København. De mange afgange gør både planlægning og rejse mere fleksibel.

Du kan rejse på lige præcis det tidspunkt, der passer bedst med din kalender. Har du en Standard-billet, kan du frit vælge mellem alle afgangene den pågældende dag.

Der er plads til både at slappe af og arbejde i toget, mens du sidder i de bløde sæder. Vi sørger for, at du kommer godt og sikkert frem til København, uanset hvilken afgang du vælger.

Adgang til lounge og ekstra fordele med DSB 1’

Når du har en billet til DSB 1’, får du allerede ekstra fordele, før du stiger på toget. Du kan nemlig få en gratis kop kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven, når du viser din billet ved skranken.

På København H har du adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her kan du eksempelvis gratis booke mødelokaler i op til 3 timer, nyde diverse forfriskninger, slappe af og meget mere.