Aarhus - Vejle

Tag toget fra Aarhus til Vejle

Når du rejser med toget til Vejle, kan du være fremme på lige under 45 minutter. Vi har også gjort det ekstra billigt for dig at komme afsted med vores DSB Orange-billetter. Dem kan du få for fra bare 30 kroner. Du kan købe billetterne til vores mere end 30 daglige afgange på strækningen.

  • Rejsetid ca. 45 minutter med InterCityLyn
  • Orange-billetter fra bare 30 kroner
  • En voksen kan tage to børn under 12 år med på sin billet
  • Altid mere end 30 daglige afgange mellem de to byer
  • Adgang til lounge og ekstra services med DSB 1’

Fra Aarhus til Vejle på lige under 45 minutter

Stiger du ombord på lyntoget på Aarhus H, er du fremme i Vejle på lige under 45 minutter. Rejsetiden fra Aarhus til Vejle Station med InterCity-toget tager under 55 minutter afhængig af afgangen.

Du har altid internet og strøm til rådighed i vores tog. Vi har sørget for gratis internet og opsat strømstik ved alle sæder. Det giver dig perfekte muligheder for både at arbejde og slappe af på turen.

Inden du skal med toget mod Vejle, kan du nyde en lækker snack eller varm kop kaffe fra 7-Eleven. Du må selvfølgelig også gerne tage dem begge med i toget.

Find alle afgange

Billige Orange-billetter til bare 30 kroner

Faktisk får du endnu flere fordele på strækningen, når du rejser med toget. Vi har nemlig også lavet specielle DSB Orange-billetter til alle afgange, så du kan komme billigt afsted.

Du kan besøge familie og venner for kun 30 kroner, når du køber en Orange-billet. Det betyder, at der er penge til andre fornøjelser i den skønne by i Sydjylland.

Det er dog med at være hurtigt ude, da vi typisk sætter billetterne til salg 2 måneder før rejsedatoen. De er meget eftertragtede. Tjek derfor altid med det samme, du kender din rejseplan.

Køb din Orange-billet

En voksen kan tage to børn under 12 år med

Skal du have børnene med på turen, er der mange penge at spare. På en almindelig billet kan du tage op til to børn under 12 år gratis med.

Er det lidt ældre børn, 12-15 år, du skal have med til Vejle, er der også penge at spare. De kan nemlig rejse på en såkaldt Børnebillet. Når de gør det, kan de selv tage et barn under 12 år gratis med.

Den billige togtur for hele familien betyder, at der er penge til andre fornøjelser i den sydjyske by i stedet for. Husk altid at bestille pladsbilletter til alle.

Altid mere end 30 daglige afgange mellem de to byer

Der er altid mere end 30 afgange at vælge mellem, når du rejser på denne strækning. Vi har afgange på de fleste tider af døgnet, så du kan komme afsted, når det passer dig.

Rejser du på en almindelig Standard-billet, har du frit valg mellem alle afgange den pågældende dag. Det gør det utrolig nemt at reagere, hvis der skulle ske noget uventet.

Kan du ikke nå den planlagte afgang, kan du bare tage den næste - du skal ikke en gang have ny billet. Det giver dig en uhørt fleksibilitet i din planlægning og, ikke mindst, på din rejse.

Adgang til lounge og ekstra services med DSB 1’

På Aarhus H har vi vores DSB 1’ Lounge. Her kan du blandt andet nyde lækre forfriskninger, arbejde ved arbejdsstationerne, slappe af og booke mødelokaler til 6 og 12 personer.

Når du har sat dig godt til rette i toget, serverer vi en lækker morgenmad for dig indtil kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til dig. Derudover har du også adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser. Dette gælder ikke i Regionaltoget.

Inden du skal videre til din endelige destination, kan du på Vejle Station tage en gratis kaffe, te eller kildevand med dig fra 7-Eleven – bare vis din billet.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL. 

InterCity

LUK

InterCity er et tog, der kører mellem landsdelene. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen IC.