Aarhus - Horsens

Tag toget fra Aarhus til Horsens

Du er fremme i Horsens på lige under 30 minutter, når du rejser med lyntoget fra Aarhus H. Der er mere end 30 afgange at vælge mellem hver dag, når du rejser med toget.

  • Rejsetid ca. 30 minutter med InterCityLyn
  • Tag to børn med på din billet
  • Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange
  • Få endnu mere ud af din rejse med DSB 1’

Fra Aarhus til Horsens på lige under 30 minutter

Det tager lige under 30 minutter, fra du stiger på lyntoget på Aarhus H, før du lander i Horsens. Rejser du i stedet med Regionaltoget, er du fremme på Horsens Station efter ca. 30 minutter.

Du kan både arbejde og slappe af i de bløde sæder på den korte tur. Vi sørger for, at du har gratis internet og strømstik til rådighed under hele turen.

Hvis du vil have noget lækkert med til turen, kan du gå i 7-Eleven på Aarhus H. Her er lækre snacks og drikkevarer, som du selvfølgelig gerne må tage med i toget.

Se afgange til Horsens

Tag børnene med i toget

Vi har selvfølgelig også yderst fordelagtige priser til børnene. Som voksen kan du tage op til to børn under 12 år med på din egen billet. Husk pladsbilletterne, så I kan sidde sammen.

Rejser du med børn i alderen 12-15 år, kan du købe en særlig billet til dem – en Børnebillet. Når de rejser på denne billet, kan de også tage et barn under 12 år gratis med på strækningen.

Du kan altså spare mange penge, når du skal have familien med til Horsens. Så kan I bruge pengene på noget spændende i Horsens i stedet for.

Frit valg mellem mere end 30 daglige afgange

Vi har sørget for, at der er mange togafgange i løbet af dagen. Du har nemlig mere end 30 daglige afgange at vælge mellem hver eneste dag på denne strækning.

Det kommer dig især til gode, når du rejser på en Standard-billet. Med denne billet kan du frit vælge mellem alle afgange den pågældende dag. Nemmere bliver det ikke at rejse.

Din rejse bliver på den måde ekstra fleksibel. Du kan planlægge og ændre din rejseplan, så den altid passer perfekt ind i dine planer. Du skal ikke en gang skifte billet, hvis du ændrer afgangen.

Få endnu mere ud af din rejse med DSB 1’

Rejser du på DSB 1’, får du endnu flere fordele end normalt. Du får blandt andet adgang til vores DSB 1’ Lounge. Her kan du eksempelvis holde møder, arbejde, nyde forfriskninger og følge med i nyhederne.

Når tiden er kommet til, at du skal med toget, er der endnu flere fordele. Vi serverer en lækker morgenmad indtil kl. 10. Rejser du senere, har vi noget sødt til dig. Du har også fri adgang til kaffe, te, kildevand og dagens aviser på turen. Dette gælder dog ikke i Regionaltoget.

På Horsens Station kan du få en gratis kaffe, te eller kildevand i 7-Eleven – bare vis din billet.

InterCityLyn

LUK

InterCityLyn er et lyntog, der kører mellem landsdelene med få stop. I køreplaner og ved billetkøb kan du genkende det på forkortelsen ICL.